moderne - profesjonelt - trygt

VELKOMMEN TIL FORNEBUKLINIKKEN

Fornebuklinikken har siden 1984 foretatt flere kosmetiske inngrep enn noen annen privatklinikk i Norge.
Det er din beste sikkerhet og garanti for et godt resultat.

Fornebuklinikken er et kompetansesenter for moderne mini invasiv, endoskopisk plastikkirurgi innen bryst- og ansiktskirurgi.

VÅRE TJENESTER

Våre svært erfarne plastikkirurger og åreknutekirurger behandler årlig tusenvis av fornøyde pasienter fra Norge og Europa innen de fleste behandlingsformer. Fornebuklinikken er et trygt valg for din behandling.
 

HVA KAN VI TILBY DEG

  • Meget erfarne plastikkirurger
  • Medisinsk anerkjente behandlinger tilpasset ditt behov
  • En operasjonsavdeling utrustet som et moderne høyteknologisk sykehus
  • Personlig service og oppfølging i hele forløpet

VI FØLGER DEG HELE VEIEN

Før operasjon

En grundig konsultasjon med en av våre plastikkirurger legger grunnlaget for valg av inngrep og operasjonsmetode. Her vil du få svar på alle dine spørsmål, og en omfattende gjennomgang av viktige aspekter ved forandringen du ønsker å få utført. Før selve behandlingen får du utfyllende skriftlig informasjon om hvilke forberedelser du skal gjøre.

Under operasjon

Hos oss kommer pasientsikkerheten først. Våre plastikkirurger, anestesileger og spesialsykepleiere har derfor topp formell kompetanse i alle fagfelt. Alle våre operasjoner gjennomføres med meget lav risiko for komplikasjoner.

Etter operasjon

Våre erfarne og omsorgsfulle intensivsykepleiere tar trygt hånd om deg når du våkner etter inngrepet. Før du reiser hjem får du nøyaktig skriftlig informasjon om hvordan du skal forholde deg den første tiden. Vi viser ansvar også etter din behandling, med kontroller og eventuelle justeringer av resultatet dersom det blir nødvendig.

Fornebuklinikken informerer

Viktig med åpenhet rundt ALCL, BIA-ALCL (brystimplantat-assosiert anaplastisk storcellelymfom)

I den siste tiden har det vært skrevet flere artikler i ulike medier vedrørende risiko for å utvikle en svært sjelden form for lymfekreft (lymfom ALCL) hos pasienter med brystimplantater. Dette er ikke det samme som brystkreft, men en type lymfom (brystimplantat-assosiert anaplastisk storcellelymfom (BIA-ALCL) som kan utvikle seg i kapselveggen rundt brystimplantatet.