jubileumslogo-2024-fullt%20navn
Vanlige spørsmål >
Ofte stilte spørsmål
Vår garanti >
Vår garanti
Hvorfor velge oss >
Om Fornebuklinikken
Før og etter operasjonen >
Plastisk kirurgi - før og etter operasjon

Fillere

Når vi eldes mister huden fett, kollagen og elastin. Bindevevet i huden inneholder også fra naturen av store mengder hyaluronsyre som fungerer som et smøremiddel ved at det øker hudens evne til å holde på vann. Når denne som et resultat av aldringen reduseres, vil vi kunne oppleve et volumtap i huden som vil kunne gi linjer, rynker og søkk.
Julie
Julie Svenneby-Arvnes
Fagansvarlig kosmetisk sykepleier
Bestill konsultasjon >
En fillerinjeksjon er en kosmetisk behandling som brukes til å glatte rynker, ujevnheter eller arr i huden i ansiktet, samt forbedrer hudens kvalitet og glød. Den kan også brukes til å øke volumet eller forsterke en kontur i leppe, hake kinnben eller kjevelinje. Det finnes flere typer injiserbare fyllstoffer, men den mest vanlige hudfilleren er hyaluronsyre. Vi benytter både Juvederm og Restylane som er veldig lik din egen huds hyaluronsyre. Disse veldokumenterte produktene er laget for å virke i hudens ulike lag, tilføre volum og fuktighet til huden.

Les mer om Restylane
Les mer om Skinbooster
Fornebuklinikken%20beskj%C3%A6rt_BAW_19
Vi benytter både Juvederm og Restylane som er veldig lik din egen huds hyaluronsyre. Disse veldokumenterte produktene er laget for å virke i hudens ulike lag, tilføre volum og fuktighet til huden.
Fornebuklinikken_BAW_12
LURER DU PÅ NOE OM FILLERE?
Ta kontakt på 67 11 54 22
info@fornebuklinikken.no
Bestill en uforpliktende konsultasjon for filler
GÅ TIL BESTILLING

 

Hvordan gjøres behandling med filler?

En fillerbehandling tar ca. 30-50 minutter avhengig av hvor mange områder som skal behandles. Før behandlingen ønsker de fleste å få bedøvelse via krem eller injeksjon. Behandlingsområdet desinfiseres så før filleren injiseres med en tynn nål.

 

Hvilket resultat kan forventes etter behandling med filler?

En behandling med filler gir umiddelbare resultater. Etter injeksjonen vil kroppen din sakte men sikkert absorberer fyllstoffet. Dette gjør at huden går tilbake til sin normale tilstand. Varigheten varierer, men de fleste vil ha en effekt i ca. 6-12 måneder avhengig av hvilket område som er behandlet.

 

Komplikasjoner etter behandling med filler

Komplikasjoner etter behandling med filler er svært uvanlig. De mest vanlige bivirkningene er ømhet, hevelse, kløe, rødhet og eller blåmerker som oppstår i stikkstedet. Dette vil avta de neste dagene en til to uker etter behandling. Det er viktig at du benytter høy solfaktor (min. SpF 30) etter behandlingen.