fornebuklinikken-logo-web

Dermapen microneedeling

Dermapen er en avansert form for microneedling, som øker hudens kollagenproduksjon. Dette er en effektiv behandling som kan brukes på alle hudtyper. Med 12 sterile engangsnåler lager Dermapen små kanaler inn i huden, dette stimulerer til reparasjon og ny cellevekst. Lengden på nålen kan justeres, slik at behandlingen blir tilpasset riktig indikasjon. Dermapen har en kraftig motor som gjør behandlingen effektiv.
 

Hva kan behandles?

  • Hudoppstramming
  • Pigmenter
  • Arr
  • Store porer/grov hud
  • Fine linjer
  • Strekkemerker
  • Generell hudforbedring 


Hvordan gjøres behandling med Dermapen?

Man trenger ingen form for bedøvelse i forkant av behandling.  Først renser og spriter vi ned huden.  Dermapen føres så over huden og skaper kanaler. Disse kanalene kan frakte opptil 80% flere aktuelle næringsstoffer som trenger dypt ned i huden og gir næring til cellene i dermis og grunnlaget til epidermis. I etterkant av behandling får man på en maske som virker avkjølende. Hele behandlingen tar ca 30-60 minutter.
Bilde av silikoninnlegg

 

Hvilket resultat kan forventes etter behandling?

Hvor mange behandlinger man trenger avhenger av indikasjon, men vi anbefaler fra 4-6 behandlinger med 4-6 ukers intervaller. Du vil se resultat allerede etter 1. behandling, men for et varig resultat anbefaler vi flere behandlinger. Din hudtilstand vil bedres ytterligere 6-12 måneder etter endt behandling.

​Våre erfarne kosmetiske sykepleiere ser frem til å se deg. Dersom ytterligere spørsmål ikke nøl med å kontakte oss. Du kan bestille time via onlinebooking eller ringe oss 67115420.

Velkommen til oss på Fornebuklinikken!
 
kontakt-fornebuklinikken-julie-svenneby
LURER DU PÅ NOE?
Ta kontakt med oss
67 11 54 22
info@fornebuklinikken.no
Bestill en uforpliktende konsultasjon
GÅ TIL BESTILLING