jubileumslogo-2024-fullt%20navn
Vanlige spørsmål >
Ofte stilte spørsmål
Vår garanti >
Vår garanti
Hvorfor velge oss >
Om Fornebuklinikken
Før og etter operasjonen >
Plastisk kirurgi - før og etter operasjon

Hudoppstramming med Clear lift

Ønsker du å gjøre noe med fine linjer, rynker, solskader, og slapp hud kan laserbehandlingen Clear Lift være et veldig godt alternativ. 
Julie
Julie Svenneby-Arvnes
Fagansvarlig kosmetisk sykepleier
Bestill konsultasjon >
Clear Lift er en rynkebehandling som gir en oppstrammende effekt. Behandlingen kan gjerne kombineres med Profhilo injeksjoner for ytterligere effekt.

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss >

Skjermbilde%202019-08-06%20kl_%2014_42_12
Fornebuklinikken_BAW_12
LURER DU PÅ NOE?
Ta kontakt med oss
67 11 54 22
info@fornebuklinikken.no
Bestill en uforpliktende konsultasjon
GÅ TIL BESTILLING

Clear Lift – en rynkebehandling som gir en oppstrammende effekt

 
Hudtone, glød, klarhet og glatt tekstur kjennetegner gjerne ungdommelig hud. Men over tid kan effektene av aldring og soleksponering sette sine spor, og resultere i fine linjer/rynker, pigmentflekker, ujevn hudtone og slapp hud.
 
Clear Lift Pixel Q Switched laser er en av Harmony XL Pro mest populære og anerkjente behandlinger. Den er kjent som en laser oppstrammings- og kollagen booster. Denne behandlingen anses også for å være den mest omfattende Q-Switched Nd: YAG-behandlingsløsningen tilgjengelig i dag.
 
Clear Lift er trygt og effektivt selv for tynne og delikate områder av huden, for eksempel i ansikt, på hals og decollete, og har best effekt for deg som ikke har altfor mye fett/kollagen-tap allerede. Den er basert på en unik metode for fordeling av energi som gir mange smale laserpulsbredder og derigjennom en mer effektiv behandling uten nedetid.
 

En behandling med Clear Lift har mange fordeler:

–  Rask og enkel behandling – ofte mindre enn 20 min, ca 45 min for et helt ansikt og hals
–  Nesten smertefri og ingen nedetid
–  Synlig forbedring av hudens utseende etter så lite som én behandling for målgruppen
–  Q Switched laser kan benyttes også på mørke hudtyper (Fitzpatrick I – VI)
–  Reduserer pigmentflekker
–  Kollagenutviklende
– Kan gjerne kombineres med injeksjonsbehandlingen Profhilo for ytterligere effekt

 
ClearLift, tidligere kjent som Pixel Q-switch, er en tilnærmet smertefri, ikke-ablativ metode for laser-hudfornyelse. Det benyttes en 1064nm Q-Switched laser-teknologi, som gir raske og komfortable behandlinger. Laseren virker primært i hudlaget 2-3 mm under overhuden og du kan derfor normalt gå rett tilbake på jobb etter behandlingen.

ClearLift er en kollagenutviklende behandling som forbedrer hudens tekstur og tone. Laseren skiller seg fra tradisjonell fraksellert eller pixellert laser hudfornyelse ved at den går dypere inn i dermis. Dette betyr at regenereringen finner sted på undersiden i huden uten å skade hudens overflate.
Behandlingen er egnet for alle aldre og de fleste hudtyper med moderate tegn på aldring og eller solskader. De fleste med moderat aldring er i aldersgruppen 40 – 65.
 
ClearLift passer for de som ønsker å få en lett oppstramming av huden. Alle aldre, hudtyper og hudfarger kan få behandling med Clearlift, til og med yngre kvinner og menn som ønsker å forebygge aldringstegn. ClearLift forbedrer fine linjer, rynker, rødhet og sprengte blodkar i hud, samt gir løft, oppstramming og en jevnere hudtone. 
 

Hvordan virker Clear Lift?

Laseren sender korte, men kraftige impulser av lys som absorberes dypt i underhuden. Dette stimulerer så nydannelse av kollagen, reduserer pigmenteringer og gir huden et løft, alt dette uten å skade overhuden. Ved å stimulere kollagenproduksjonen vil de typiske aldringstegnene som slapp og hengende hud reverseres. Clearlift-laseren lager en sårflate lengre nede i huden som leges under en helt intakt overhud. Det vil dermed si at laseren gjenoppbygger hudvevet fra dypet.  Clearlifts unike egenskap er det unike fraksellerte mønsteret som ikke skader huden. Ved å unngå å skade hudens ytterste lag, blir behandlingen nær smertefri, resultatene kommer raskere og det er ingen nedetid.
 

​Hva kan behandles?

Områder som kan behandles med ClearLift er ansikt, hals, bryst og hender. Den vil også gi en fin effekt på uønsket porer, pigmenter og rødhet i hud. 
 

Hvor mange behandlinger trenger man?

Vi anbefaler å utføre 3–6 behandlinger med ca. 2–4 ukers mellomrom for å oppnå maksimal effekt. Du vil som oftest se resultater etter kun 2 behandlinger. 
 

​Komplikasjoner og bivirkninger

Clearlift er en veldig trygg behandling med liten risiko. Det er vanligvis minimalt med synlige tegn etter man har blitt behandlet, men noen kan oppleve lett rødme og hevelse etterpå. Lett pigmentering er en sjelden komplikasjon, men dette er vanligvis forbigående.  
 

Hvem kan ikke behandles?

Personer som har:
- eksem eller herpesinfeksjon i området som skal behandles
- hudforandringer eller har hatt hudkreft
- epilepsi
- gravide eller ammende

Har du solbrun hud må du vente til all fargen er borte før du kan behandles.

Her finner du generell informasjon om hvordan du skal forholde deg før og etter laserbehandlinger.

Priser på Clear Lift finner du her.

I videoen under kan du se hvordan behandlingen med Clear Lift gjøres.
 
julie-svenneby
LURER DU PÅ NOE?
Ta kontakt med oss
67 11 54 22
info@fornebuklinikken.no
Bestill en uforpliktende konsultasjon
GÅ TIL BESTILLING