jubileumslogo-2024-fullt%20navn
Vanlige spørsmål >
Ofte stilte spørsmål
Vår garanti >
Vår garanti
Hvorfor velge oss >
Om Fornebuklinikken
Før og etter operasjonen >
Plastisk kirurgi - før og etter operasjon

Generelt om behandling med IPL eller Hrmony XL Pro

IPL og laserbehandlinger kan gjøres frittstående eller inngå som del av et totalt behandlingsprogram. Enten det er for hårfjerning, generell hudoppstramming eller hudforbedring, fjerning av pigmentflekker, rødhet, sprengte blodkar eller fjerning av tatoveringer kan laser være et godt alternativ. 
Julie
Julie Svenneby-Arvnes
Fagansvarlig kosmetisk sykepleier
Bestill konsultasjon >
Før du kan behandles må vi foreta en vurdering (hudkonsultasjon). Denne vurderingen er gratis, og helt uforpliktende. Under vurderingen vil vi se på hudområdet som skal behandles, vurdere om du er kandidat for behandlingen, og informere deg om eventuelle bivirkninger eller risiko ved behandlingen.

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss >

Skjermbilde%202019-08-06%20kl_%2014_43_27

Hva kan behandles med Harmony XL Pro laser og IPL?


Vårt lasersystem behandler en rekke hudtilstander og -problemer, blant annet:


Clear Lift for hudoppstramming og forbedring av pigment.
Nd:YAG laser for behandling av blodkar (også på bena men ikke åreknuter).
Q-Switch laser for fjerning av tatoveringer med mørkt, rødt og gult blekk.  Brukes også til fjerning av dyptliggende pigmentflekker.
AFT (IPL) for behandling av rødhet i ansikt og på bryst grunnet solskader, forfrysninger eller couperose. Rødhet i nye arr. Effektiv for behandling av fregner og pigmentflekker.

IPL/DYEVL er et bredspektret lys med flere bruksområder som er effektiv og skånsomt. Vi arbeider med forskjellige bølgelengder hvor varmen omdannes til spesifikk energi i huden. Man skal være klar over at det er mange forskjellige typer IPL/DYEVL-behandlinger med både høy og lav energi.  IPL/DYEVL laseren fra Alma har et innebygget kjølesystem. Et slikt kjølesystem bidrar til en effektiv, rask og trygg behandling av sprengte blodkar, pigmentflekker og andre hudproblemer.

 

Hvem kan behandles?

Alle kan i utgangspunktet behandles, men vi tilbyr ikke behandling dersom:

  • Du er gravid
  • Du har et sår eller en infeksjon i hudområdet som skal behandles
  • Du bruker medisiner som gir økt lysømfintlighet 
  • IPL kan ikke gjøres når man har solbrun hud. Man må ikke ha vært i solen eller brukt selvbruningskrem 4–6 uker før behandling. 

 

Forberedelser før behandling - Visia hudscanning

Før du kan behandles må vi foreta en vurdering (hudkonsultasjon). Denne vurderingen er gratis, og helt uforpliktende. Under vurderingen vil vi se på hudområdet som skal behandles. Du vil få informasjon om selve behandlingen og vi vil snakke om dine ønsker og forventninger til resultatet av behandlingen. Ved behov for å kartlegge huden i dybden kan vi også gjøre en Visia hudscanning.
 
Time til hudkonsultasjon bestiller du her.
Fornebuklinikken-14
Før fjerning av pigmentflekker eller sprengte blodkar i ansiktet er det hensiktsmessig å ta en hudscanning. Vi benytter toppmodellen til Visia både før og etter behandling, for å følge forbedringen i huden din nøyaktig.
Fornebuklinikken_BAW_12
LURER DU PÅ NOE OMLASERBEHANDLING?
Ta kontakt med oss
67 11 54 20
info@fornebuklinikken.no
Bestill en uforpliktende konsultasjon
GÅ TIL BESTILLING

Hvordan gjøres en behandling med laser / IPL?

Når du kommer til oss må hudområdet som skal behandles være uten make-up og fuktighetskrem.

Før behandling får du utdelt beskyttelsesbriller. Under behandlingen påføres ultralydgele for å forsterke laserens / IPL gjennomtrenging i huden.
Under behandlingen vil melaninet i pigmentflekker, eller i hemoglobinet i blodkarene absorberes og cellene som skal fjernes ødelegges. Rett etter behandlingen kan huden kjennes varm og kanskje litt rød og hoven, men huden er intakt og uten sår.
 
Vi anbefaler mellom 6–10 behandlinger for best mulig resultat. Mellom hver behandling bør det gå mellom 6-12 uker avhengig av hvilket område som skal behandles.
 

Tiden etter behandling og bivirkninger/risiko ved behandling

Etter behandling må du følge våre skriftlige råd. Du må ta godt vare på huden din og være spesielt forsiktig med soling. Vi anbefaler alle å bruke høy solfaktor hver dag (minmum Spf 30). Man kan bruke sminke som vanlig.  

Din kosmetiske sykepleier vil gi deg grundig informasjon om mulighe bivirkninger og risiko ved behandling. Rett etter behandling mot pigment / hyperpigmentering kan pigmentflekkene være mer uttalte enn før behandling. Dette vil forsvinne i løpet av en til to uker. Sprengte blodkar bli blålige / misfargede men også dette er forbigående.  Noen kan oppleve lett hevelse og rødhet som varer 1–3 dager etter laserbehandlingen.


Vedlikeholdsbehandlinger

Vi anbefaler at du gjør en årlig vedlikeholdsbehandling slik at du opprettholder det gode resultatet.

Hva koster behandlinger med laser og IPL? Du kan lese mer om priser her.
ansikt-840
Laserbehandlinger kan gjøres frittstående eller inngå som del av et totalt behandlingsprogram. Enten det er for hårfjerning, generell hudoppstramming eller hudforbedring, fjerning av pigmentflekker, rødhet eller sprengte blodkar kan laser være et veldig godt alternativ.
kontakt-fornebuklinikken-julie-svenneby
LURER DU PÅ NOE?
Ta kontakt med oss
67 11 54 20
info@fornebuklinikken.no
Bestill en uforpliktende konsultasjon
GÅ TIL BESTILLING