jubileumslogo-2024-fullt%20navn

Pasienthistorier

KATEGORI BRYST

brystkirurgi
Brystforstørrelse
"Både konsultasjonen, ventetiden før operasjonen og hele prosessen på klinikken var en positiv opplevelse. Jeg følte meg trygg og godt ivaretatt. Alle sykepleierne og annet personell tok godt vare på meg. Jeg følte meg også trygg i kirurgens hender og ble beroliget etter praten vår før operasjonen. Han hadde forståelse for hva jeg ville og ønsket meg av resultat, og var flink til å forklare hva han tenkte seg og fordeler og ulemper med forskjellige størrelser."
- Pasient operert av Dr. Barstad- 
operasjon6
"Jeg følte meg så trygg og ivaretatt av dere alle sammen og gleder meg over et fantastisk resultat."
Brystforstørrelse
"Jeg har i mange år tenkt på brystforstørrelse, og jeg har sammenlagt vært hos 3 tidligere kirurger på konsultasjon, hvorav 2 av dem var like i forkant av besøket mitt hos dere.
Jeg valgte ikke de andre klinikkene fordi dem framstod uprofesjonelle, "hjemmelaget" og virket som dem hadde lite tid til meg på konsultasjonen.
Jeg tok brystforstyrrelse på fornebuklinikken.

Vil bare si tusen takk for at dere er og framstår faglig flinke! Førsteinntrykket når jeg kom inn i lokalet var at dere er en seriøs klinikk. Resepsjonisten var super hyggelig! Jeg ble fulgt inn på rommet hvor jeg skulle ligge fram til operasjonen...å komme inn dit var (for meg) som å være på spa!... (Jeg er alenemor til 2, og har vært det i 8 år). Jeg fikk dusje, kle på morgenkåpe og tøfler. At anestesilegen personlig kom å snakket med meg gjorde at jeg følte meg trygg! Han virket seriøs, og samtidig som en god person når han trakk litt på smilebåndet 1 gang. Kirurgen - Jørgen - kom å hentet meg for en kort konultasjon før operasjonen, han var rask, faglig og konkret. Da jeg ble fulgt inn på operasjonssalen snakket de ansatte med meg, beroliget meg, og det beste av alt var at dere fortalte meg akkurat det som skjedde mens dere holdt på... det er noe som beroliger meg! Jeg var rett og slett paff når jeg våknet igjen og innså at jeg hadde sovnet midt i samtalen og jeg nå var ferdig operert!! Det gikk så fort!! Jeg fikk servert smertestillende, cola, vann og brødskiver. Dere vartet meg virkelig opp! Og i dagene/ ukene etter operasjonen har jeg måttet ringe dere for å dobbeltsjekke ting jeg har lurt på, når jeg ringer dere å spør så svarer dere meg hyggelig og konkret på spørsmålene, og dere bekrefter meg hver gang på at jeg gjerne må ringe tilbake om det er noe mer jeg lurer på, og dere ønsker meg alltid god bedring på slutten av samtalene!!

I ettertid har jeg tenkt at dere alle viser dere fra deres mest profesjonelle side, og dere var hjertevarme! Men det som kanskje satte mest inntrykk på meg var anestesilegen og hun som satt og pratet med meg når jeg sovnet. Kanskje dette gjorde mest inntrykk fordi det var den mest sårbare situasjonen ved besøket mitt hos dere...

Kunsten med å kombinere profesjonalitet og medmenneskelighet har dere virkelig klart å knekke og utføre!!
Tusen hjertelig takk for hele opplevelsen! Jeg angrer ikke 1 sekund på at jeg lyttet til alle de andre som anbefalte dere på facebooksiden "silikonsnakk", og stole på magefølelsen min! En klinikk i verdensklasse!!"

- Kvinne operert av Dr. Utvoll-

Brystforstørrelse
"Jeg er kjempefonøyd med behandlingen jeg fikk på Fornebuklinikken. Utrolig fornøyd med Dr. Marius Barstad. Han kan jeg anbefale på det sterkeste. Ellers veldig hyggelig og imøtekommende alle som var involvert i min innkomst/behandling. Takk for et trygt sted å komme til. For andre som ønsker brystforstørrelse kan jeg anbefale Fornebuklinikken".
- Kvinne operert av Dr. Barstad-
Fornebuklinikken_BAW_05

Brystforstørrelse
"Jeg må si at jeg er ekstremt fornøyd med resultatet, dere er virkelig dyktig! Er særlig imponert over hvor flink du var til å forstå hva jeg var ute etter. Så tusen takk!"

- Kvinne 36 - 
Operasjon_M_H

Brystløft

"For en utrolig gjeng dere er!! Jeg er så fornøyd med hele opplevelsen, og ikke minst resultatet. Alt var profesjonelt fra a til å, personalet kjempesøte og kirurgen enestående! Anbefaler Fornebuklinikken på det varmeste! "
- Kvinne operert av dr. Barstad

Brystforstørrelse
"Jeg ønsker å takke for at Fornebuklinikken v/ dr. Jørgen Utvoll gjorde min brystoperasjon til en så positiv opplevelse som mulig. Blide, serviceinnstilte og hyggelige mennesker gjorde meg trygg og ivaretatt på alle mulige måter på operasjonsdagen. God oppfølging i ettertid av telefonsamtale fra kirurgen settes også stor pris på.  Fornebuklinikken anbefales til alle venner og kjente som vurderer en fremtidig kosmetisk behandling."
- Kvinne operert av dr. Utvoll -

Brystimplantat_mange_III
Brystforstørrelse
"Jeg vil bare gi en tilbakemelding på min behandling hos dere. Dere er utrolig profesjonelle og som kunde føler man seg godt ivaretatt hele veien.  Takker for god service og spesiell takk til sykepleierne som gjorde opplevelsen behagelig selvom man har vondt i ettertid."
- Kvinne operert av dr. Utvoll -
Brystreduksjon løft
Var inne til brystreduksjon/ løft hos Jørgen Utvoll i januar. Er SÅ fornøyd med resultatet! Dette har vært verdt hver eneste krone! Veldig fornøyd fra A til Å, fra første gang jeg gikk inn dørene har det vært en super opplevelse. Denne sommeren har jeg struttet rundt i min «nye» kropp og løping og trening er mye lettere nå. Takker hver dag for at resultatet ble så bra. Anbefaler Fornebuklinikken på det varmeste, virkelig.
-Kvinne operert av dr. Utvoll -
 

KATEGORI KROPP

kropp

Bukplastikk
"Utrolig fornøyd  med resultatet, dr. Barstad er best!! Alle var veldig hyggelige og passet så godt på meg etter inngrepet og dr. Barstad tok seg tid til å høre på alle mine tanker og bekymringer. Det har nå gått 9 mnd. siden min bukplastikk og jeg er superfornøy med min nye mage. Det eneste jeg angrer på er at jeg ikke gjorde det før:)"
- Kvinne operert av dr. Barstad -
Marius_lampe
"Kunne ikke være mer fornøyd. Dere er helt fantastiske".
Fettsuging mage og rygg
"Ble operert av Marius Barstad. Føler med alltid trygg og godt ivaretatt hos dere. Alltid blide, trygge og rolige er dere alle. Jeg har nå tatt flere operasjoner hos dere og er alltid like fornøyd med service, trygghet og resultatene jeg får av Marius sin fantastiske jobb:-). Anbefaler dere til alle!" - kvinne operert av Dr. Barstad -

"Klinikken er lys og delikat og lett å finne frem til. Man blir møtt av blide, proffe folk som virkelig vet hva de driver med, de tar pasientene på alvor. Super service fra begynnelse til slutt. Kan virkelig anbefale Fornebuklinikken. Du vil føle deg sett og hørt , og du blir tatt godt vare på i alle ledd!"
Operasjon_Helene_Marius_II
"Kan virkelig anbefale Fornebuklinikken. Dere er helt fantastiske og lytter virkelig til hva man sier og ønsker."

Sammensying av magemusklene

"Jeg er så fornøyd! Jeg gruet meg i forkant, men følte meg i trygge hender hos Dr. Barstad. Resultatet er mer vellykket enn jeg kunne drømt om - jeg sydde sammen magemusklene, og jeg har ikke vondt i korsryggen lenger. Å slippe disse kroniske smertene er helt ubeskrivelig deilig, det er først nå jeg skjønner hvor mye energi jeg brukte på å ha vondt i ryggen. At magen nå også er flatere og at jeg har en mer definert midje gjør at jeg ser mye slankere ut, og det er rett og slett en vidunderlig bonus. Jeg skryter av dere til alle jeg møter!"
-Kvinne operert av Dr. Barstad-

KATERGORI ANSIKT

Fornebuklinikken%20beskj%C3%A6rt_BAW_24
Fettsuging hake
"Jeg vil bare si tusen takk for en flott service da jeg ble operert, jeg har aldri opplevd noe bedre hos noen andre sykehus/klinikk. Så utrolig søte ansatte hver og en av dere, behagelig narkosepersonell og ikke minst dr. Marius Barstad som får deg til å føle at alt kommer til å gå bra."
- Kvinne operert av dr. Marius Barstad -

 

Jorgen_operasjon_fettsuging
"Jeg takker hver dag for at resultatet ble så bra. Anbefaler Fornebuklinikken på det varmeste, virkelig."

Neseoperasjon

"Jeg vil bare si tusen takk til alle på Fornebuklinikken og spesielt til min kirurg Bjørn Tvedt. Jeg var ikke i tvil om at jeg skulle velge han for min neseoperasjon på grunn av alle de gode eraringene jeg har hørt om fra andre. Og jeg ble ikke skuffet!!
Han forklarer alt så grundig i forkant og jeg har følt meg så ivaretatt etterpå. Alle har vært så hjelpsomme og snille, anbefaler Fornebuklinikken til alle!"
-Kvinne operert av dr. Bjørn Tvedt -

 
Ansiktløft, øyelokk, panneløft
"Bakgrunnen for henvendelsen til Fornebuklinikken var i utgangspunktet å få korrigert et mindre bra resultat etter en nedre øyelokksoperasjon og ansiktsløft, herunder fjerning av stygge arr etter tidligere ansiktsløft gjennomført på 90 – tallet.

Siden dette var gjort for over 20 år siden så ble en full ansiktsløft og korreksjon av nedreøyelokk avklart som første steg på veien. For å komplettere dette ble det en runde nummer to med panneløft / øyebrynsløft og øvre øyelokks plastikk.
 
Resultatet etter de fem forskjellige inngrepene vil jeg bestemt gi følgende karakter:
  • Full ansiktsløft 10 av 10
  • Fjerning tidligere arr 10 av 10
  • Korreksjon nedre øyelokk 10 av 10
  • Endoskopisk panneløft 10 av 10
  • Øvre øyelokk plastikk 10 av 10
Karakterene er gitt med bakgrunn i de umiddelbare resultatene som er et faktum bare få uker etter inngrepene, og at det etter min oppfatning ikke lar seg gjøre å overgå den presisjonen som er utvist under inngrepene, og dermed det endelige resultatet. Og så lenge resultatene forblir slik de er i dag - fremover - så forblir også karakterene det.
 
Fornebuklinikken ble valgt etter en nøye vurdering av andre som driver i den kosmetiske bransjen, såvel innenlands som utenlands. Konsultasjonen ble en bekreftelse på at jeg var kommet på riktig plass for å få utført de inngrepene som var og er av stor personlig betydning. Jeg setter også stor pris på at samtlige inngrep hadde som fokus å tilbakeføre et så naturlig egent utseende som mulig, dog bare i en yngre utgave. Dette har teamet på Fornebuklinikken lykkes med 100%.
 
Når det gjelder pris, så vil jeg si at det er mye bedre å betale det den ypperste ekspertisen koster og så bli fornøyd i årevis, enn det å betale litt mindre for så å ergre seg i årevis. Takk til dere alle sammen på Fornebuklinikken, hold frem med det gode arbeidet !"

 
stine-bringsvor
LURER DU PÅ NOE?
Ta kontakt med oss
67 11 54 20
info@fornebuklinikken.no
Bestill en uforpliktende konsultasjon eller behandling
GÅ TIL BESTILLING
Timebestilling