fornebuklinikken-logo-web

Pasienthistorier

Fettsuging med transplantasjon
"Jeg ble tatt imot på en hyggelig måte uten ventetid før timen. Fikk god forklaring på det som skulle skje og ble godt ivaretatt under og etter operasjonen. Ble veldig fornøyd med resultatet og er strålende fornøyd med dr. Pål Schistad. Resultatet stod til forventningene.
Personalet er blide og hyggelige  og en føler seg varmt velkommen. Jeg kommer gjerne tilbake!"

- Kvinne operert av dr. Schistad -

Brystforstørrelse
"Jeg ønsker å takke for at Fornebuklinikken v/ dr. Jørgen Utvoll gjorde min brystoperasjon til en så positiv opplevelse som mulig. Blide, serviceinnstilte og hyggelige mennesker gjorde meg trygg og ivaretatt på alle mulige måter på operasjonsdagen. God oppfølging i ettertid av telefonsamtale fra kirurgen settes også stor pris på.  Fornebuklinikken anbefales til alle venner og kjente som vurderer en fremtidig kosmetisk behandling."
- Kvinne operert av dr. Utvoll -

Bukplastikk
"Utrolig fornøyd og med resultatet, dr. Barstad er best!! Alle var veldig hyggelige og passet så godt på meg etter inngrepet og dr. Barstad tok seg tid til å høre på alle mine tanker og bekymringer.
Det har nå gått 9 mnd. siden min bukplastikk og jeg er superfornøy med min nye mage. De eneste jeg angrer på er at jeg ikke gjorde det før:)"
- Kvinne operert av dr. Barstad -
 

operasjon6
"Jeg følte meg så trygg og ivaretatt av dere alle sammen og gleder meg over et fantastisk resultat."
Brystforstørrelse
"Både konsultasjonen, ventetiden før operasjonen og hele prosessen på klinikken var en positiv opplevelse. Jeg følte meg trygg og godt ivaretatt. Alle sykepleierne og annet personell tok godt vare på meg. Jeg følte meg også trygg i kirurgens hender og ble beroliget etter praten vår før operasjonen. Han hadde forståelse for hva jeg ville og ønsket meg av resultat, og var flink til å forklare hva han tenkte seg og fordeler og ulemper med forskjellige størrelser."
- Kvinne operert av dr. Schistad  -
FK84_crop
"Kunne ikke være mer fornøyd. Dr.Schistad og teamet hans er helt fantastiske".
Intimkirurgi
Tusen takk til dr. Ine Mørk for et utrolig flott resultat. Jeg er veldig glad for at jeg valgte deg til dette inngrepet, og det du har gjort for meg betyr utrolig mye for min selvfølelse.
- Kvinne operert av dr. Ine Mørk -

Fettsuging hake
"Jeg vil bare si tusen takk for en flott service da jeg ble operert, jeg har aldri opplevd noe bedre hos noen andre sykehus/klinikk. Så utrolig søte ansatte hver og en av dere, behagelig narkosepersonell og ikke minst dr. Marius Barstad som får deg til å føle at alt kommer til å gå bra."
- Kvinne operert av dr. Marius Barstad -
 
HMSN2
"Jeg har blitt operert av Dr. Solli og jeg er superfornøyd med resultatet."
Pasient av dr. Solli-Nilsen
"Jeg har blitt operert av Dr. Solli og jeg er superfornøyd med resultatet. Hver gang så har jeg følt meg godt ivaretatt og TRYGG Og har kun hørt godt om dere andre på Fornebu. Anbefales"
- Kvinne operert av dr. Solli-Nilsen
 
Endoskopisk brystforstørrelse
"Jeg hadde ikke hørt om muligheten for å få silikonprotese via armhulen før jeg kom til Fornebuklinikken, men det ble et enkelt valg å ta da jeg fikk se bilder fra andre pasienter. Arret under armen er nå praktisk talt usynlig, og brystene mine ser veldig naturlige ut! Tusen takk til dyktige dr. Schistad og hele det herlige teamet hans."
- Kvinne, 26 år operert av dr. Pål Schistad -

Brystreduksjon løft
Var inne til brystreduksjon/ løft hos Jørgen Utvoll i januar. Er SÅ fornøyd med resultatet! Dette har vært verdt hver eneste krone! Veldig fornøyd fra A til Å, fra første gang jeg gikk inn dørene har det vært en super opplevelse. Denne sommeren har jeg struttet rundt i min «nye» kropp og løping og trening er mye lettere nå. Takker hver dag for at resultatet ble så bra. Anbefaler Fornebuklinikken på det varmeste, virkelig.
-Kvinne operert av dr. Utvoll -
Jorgen_operasjon_fettsuging
"Jeg takker hver dag for at resultatet ble så bra. Anbefaler Fornebuklinikken på det varmeste, virkelig."
Inngrep utført av dr. Ine Mørk
"Klinikken er lys og delikat og lett å finne frem til. Man blir møtt av blide, proffe folk som virkelig vet hva de driver med, de tar pasientene på alvor. Super service fra begynnelse til slutt. Kan virkelig anbefale Fornebuklinikken. DR Ine T Mørk er helt fantastisk og lytter virkelig til hva man sier og ønsker. Hun gjør sitt ytterste for at pasienten skal få ønsket resultat. Hun er blid, et varmt menneske og hun er trygg! Du vil føle deg sett og hørt , og du blir tatt godt vare på i alle ledd!"
operasjon-5
"Kan virkelig anbefale Fornebuklinikken. DR Ine T Mørk er helt fantastisk og lytter virkelig til hva man sier og ønsker."
fornebuklinikken-bestill
LURER DU PÅ NOE?
Ta kontakt med oss
67 11 54 20
info@fornebuklinikken.no
Bestill en uforpliktende konsultasjon eller behandling
GÅ TIL BESTILLING
Vanlige spørsmål
Vår garanti
Hvorfor velge oss
Prisliste