fornebuklinikken-logo-web

Pasienthistorier

Tilbakemelding etter konsultasjon og operasjoner

"Bakgrunnen for henvendelsen til Fornebuklinikken var i utgangspunktet å få korrigert et mindre bra resultat etter en nedre øyelokksoperasjon og ansiktsløft, herunder fjerning av stygge arr etter tidligere ansiktsløft gjennomført på 90 – tallet.

Siden dette var gjort for over 20 år siden så ble en full ansiktsløft og korreksjon av nedreøyelokk avklart som første steg på veien. For å komplettere dette ble det en runde nummer to med panneløft / øyebrynsløft og øvre øyelokks plastikk.
 
Resultatet etter de fem forskjellige inngrepene vil jeg bestemt gi følgende karakter:
  • Full ansiktsløft 10 av 10
  • Fjerning tidligere arr 10 av 10
  • Korreksjon nedre øyelokk 10 av 10
  • Endoskopisk panneløft 10 av 10
  • Øvre øyelokk plastikk 10 av 10


Karakterene er gitt med bakgrunn i de umiddelbare resultatene som er et faktum bare få uker etter inngrepene, og at det etter min oppfatning ikke lar seg gjøre å overgå den presisjonen som er utvist under inngrepene, og dermed det endelige resultatet. Og så lenge resultatene forblir slik de er i dag - fremover - så forblir også karakterene det.
 
Fornebuklinikken ble valgt etter en nøye vurdering av andre som driver i den kosmetiske bransjen, såvel innenlands som utenlands. Konsultasjonen ble en bekreftelse på at jeg var kommet på riktig plass for å få utført de inngrepene som var og er av stor personlig betydning. Jeg setter også stor pris på at samtlige inngrep hadde som fokus å tilbakeføre et så naturlig egent utseende som mulig, dog bare i en yngre utgave. Dette har teamet på Fornebuklinikken lykkes med 100%.
 
Når det gjelder pris, så vil jeg si at det er mye bedre å betale det den ypperste ekspertisen koster og så bli fornøyd i årevis, enn det å betale litt mindre for så å ergre seg i årevis.
 
Takk til dere alle sammen på Fornebuklinikken, hold frem med det gode arbeidet !"

 
Jorgen_operasjon_fettsuging

Brystforstørrelse
"Jeg ønsker å takke for at Fornebuklinikken v/ dr. Jørgen Utvoll gjorde min brystoperasjon til en så positiv opplevelse som mulig. Blide, serviceinnstilte og hyggelige mennesker gjorde meg trygg og ivaretatt på alle mulige måter på operasjonsdagen. God oppfølging i ettertid av telefonsamtale fra kirurgen settes også stor pris på.  Fornebuklinikken anbefales til alle venner og kjente som vurderer en fremtidig kosmetisk behandling."
- Kvinne operert av dr. Utvoll -

Bukplastikk
"Utrolig fornøyd og med resultatet, dr. Barstad er best!! Alle var veldig hyggelige og passet så godt på meg etter inngrepet og dr. Barstad tok seg tid til å høre på alle mine tanker og bekymringer.
Det har nå gått 9 mnd. siden min bukplastikk og jeg er superfornøy med min nye mage. De eneste jeg angrer på er at jeg ikke gjorde det før:)"
- Kvinne operert av dr. Barstad -

Brystforstørrelse
"Jeg vil bare gi en tilbakemelding på min behandling hos dere. Dere er utrolig profesjonelle og som kunde føler man seg godt ivaretatt hele veien.  Takker for god service og spesiell takk til sykepleierne som gjorde opplevelsen behagelig selvom man har vondt i ettertid."
-Kvinne operert av dr. Utvoll

Brystløft
"For en utrolig gjeng dere er!! Jeg er så fornøyd med hele opplevelsen, og ikke minst resultatet. Alt var profesjonelt fra a til å, personalet kjempesøte og kirurgen enestående! Anbefaler Fornebuklinikken på det varmeste! "
- Kvinne operert av dr. Barstad


Fettsuging med transplantasjon
"Jeg ble tatt imot på en hyggelig måte uten ventetid før timen. Fikk god forklaring på det som skulle skje og ble godt ivaretatt under og etter operasjonen. Ble veldig fornøyd med resultatet og er strålende fornøyd med dr. Pål Schistad. Resultatet stod til forventningene.
Personalet er blide og hyggelige  og en føler seg varmt velkommen. Jeg kommer gjerne tilbake!"

- Kvinne operert av dr. Schistad -


Brystforstørrelse
"Jeg ble operert av dr. Pål Schistad og ønsker at dr. Schistad får vite hvor utrolig fornøyd jeg er. Jeg har endelig i en alder av 50 år, to like og naturlige bryster. Utrolig bra jobbet, da jeg for det første var veldig skjev fra naturens side. Pål Schistad fortjener en medalje!
-Kvinne operert av dr. Schistad -

operasjon6
"Jeg følte meg så trygg og ivaretatt av dere alle sammen og gleder meg over et fantastisk resultat."
Brystforstørrelse
"Både konsultasjonen, ventetiden før operasjonen og hele prosessen på klinikken var en positiv opplevelse. Jeg følte meg trygg og godt ivaretatt. Alle sykepleierne og annet personell tok godt vare på meg. Jeg følte meg også trygg i kirurgens hender og ble beroliget etter praten vår før operasjonen. Han hadde forståelse for hva jeg ville og ønsket meg av resultat, og var flink til å forklare hva han tenkte seg og fordeler og ulemper med forskjellige størrelser."
 
FK84_crop
"Kunne ikke være mer fornøyd. Dere er helt fantastiske".
Intimkirurgi
Tusen takk til dr. Ine Mørk for et utrolig flott resultat. Jeg er veldig glad for at jeg valgte deg til dette inngrepet, og det du har gjort for meg betyr utrolig mye for min selvfølelse.
- Kvinne operert av dr. Ine Mørk -

Fettsuging hake
"Jeg vil bare si tusen takk for en flott service da jeg ble operert, jeg har aldri opplevd noe bedre hos noen andre sykehus/klinikk. Så utrolig søte ansatte hver og en av dere, behagelig narkosepersonell og ikke minst dr. Marius Barstad som får deg til å føle at alt kommer til å gå bra."
- Kvinne operert av dr. Marius Barstad -
 
Brystreduksjon løft
Var inne til brystreduksjon/ løft hos Jørgen Utvoll i januar. Er SÅ fornøyd med resultatet! Dette har vært verdt hver eneste krone! Veldig fornøyd fra A til Å, fra første gang jeg gikk inn dørene har det vært en super opplevelse. Denne sommeren har jeg struttet rundt i min «nye» kropp og løping og trening er mye lettere nå. Takker hver dag for at resultatet ble så bra. Anbefaler Fornebuklinikken på det varmeste, virkelig.
-Kvinne operert av dr. Utvoll -
operasjon-5
"Kan virkelig anbefale Fornebuklinikken. DR Ine T Mørk er helt fantastisk og lytter virkelig til hva man sier og ønsker."
Inngrep utført av dr. Ine Mørk
"Klinikken er lys og delikat og lett å finne frem til. Man blir møtt av blide, proffe folk som virkelig vet hva de driver med, de tar pasientene på alvor. Super service fra begynnelse til slutt. Kan virkelig anbefale Fornebuklinikken. DR Ine T Mørk er helt fantastisk og lytter virkelig til hva man sier og ønsker. Hun gjør sitt ytterste for at pasienten skal få ønsket resultat. Hun er blid, et varmt menneske og hun er trygg! Du vil føle deg sett og hørt , og du blir tatt godt vare på i alle ledd!"
Jorgen_operasjon_fettsuging
"Jeg takker hver dag for at resultatet ble så bra. Anbefaler Fornebuklinikken på det varmeste, virkelig."
Endoskopisk brystforstørrelse
"Jeg hadde ikke hørt om muligheten for å få silikonprotese via armhulen før jeg kom til Fornebuklinikken, men det ble et enkelt valg å ta da jeg fikk se bilder fra andre pasienter. Arret under armen er nå praktisk talt usynlig, og brystene mine ser veldig naturlige ut! Tusen takk til dyktige dr. Schistad og hele det herlige teamet hans."
 
fornebuklinikken-bestill
LURER DU PÅ NOE?
Ta kontakt med oss
67 11 54 20
info@fornebuklinikken.no
Bestill en uforpliktende konsultasjon eller behandling
GÅ TIL BESTILLING
Vanlige spørsmål
Vår garanti
Hvorfor velge oss
Før og etter operasjon
Prisliste