jubileumslogo-2024-fullt%20navn
Vanlige spørsmål >
Ofte stilte spørsmål
Vår garanti >
Vår garanti
Hvorfor velge oss >
Om Fornebuklinikken
Før og etter operasjonen >
Plastisk kirurgi - før og etter operasjon

Mesoterapi

Mesoterapi er en injeksjonsbehandling som er med på å gi huden ny vitalitet, samtidig som den tilfører huden næring.  Mesoterapi er en effektiv behandling for alle som ønsker naturlige resultater, samtidig som man oppnår en sunn og frisk hudkvalitet. Mesoterapi er perfekt for deg som ønsker en sunn hudkvalitet med naturlige ingredienser.
Julie
Julie Svenneby-Arvnes
Fagansvarlig kosmetisk sykepleier
Bestill konsultasjon >
Mesoterapi består av ulike ingredienser i form av hyaluronsyre, vitaminer, co-enzymer, mineraler, antioksidanter og peptider. Ingrediensene i mesoterapi virker både hudoppstrammende og fuktighetsgivende, samtidig som de har en reparerende og beroligende effekt på huden. 
Når du kommer til en mesoterapi-behandling, vil vi først ta en konsultasjon og se på huden din. Deretter vil vi felleskap finne ut hva vi ønsker å jobbe med - ansikt? hals? bryst? og/eller hender?

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss >

Fornebuklinikken-09
Fornebuklinikken_BAW_12
LURER DU PÅ NOE OM MESOTERAPI?
Kontakt Hanne på 67 11 54 22
info@fornebuklinikken.no
Bestill en uforpliktende konsultasjon for mesoterapi
GÅ TIL BESTILLING


Hva kan behandles med mesoterapi?


Mesoterapi passer for alle hudtyper og brukes til å behandle blant annet:
 
 • Mesoterapi for hudfornying (forbedring av hudkvalitet og hudtekstur)
 • Mesoterapi for reduksjon av pigmenteringer og pigmentforandringer
 • Mesoterapi for reduksjon av problemhud / arr etter akne
 • Mesoterapi for reduksjon av store porer
 • Mesoterapi mot fine linjer
 • Mesoterapi for bedre elastisitet
 • Mesoterapi mot rødhet 
 • Mesoterapi mot grå og gusten hudtone
 • Mesoterapi for generell hudforbedring
 • Mesoterapi for forebygging av rynker 
 • Mesoterapi mot solskader
 •  Mesoterapi for drenering av poser under øyne
 • Mesoterapi for behanlding og forebygging av akne og urenheter.
   

Mesoterapi kan dessuten virke drenerende og gir positive resultater når det kommer til poser under øynene. 

Behandlinger med mesoterapi kan utføres på en rekke områder for å oppnå et yngre utseende. Vanlige områder å behandle med mesoterapi er ansikt, hals, bryst og hender. Mage og ben er heller ikke uvanlig å behandle med mesoterapi.

 

Hvordan utføres en behandling med mesoterapi?

Når du kommer til en mesoterapi-behandling, vil vi først ta en konsultasjon og se på huden din. Deretter vil vi felleskap finne ut hva vi ønsker å jobbe med - ansikt? hals? bryst? og/eller hender?

Når ønsket område for behandling er definert renser vi huden din og spriter den ned før vi setter i gang med behandlingen.

Til tross for at mesoterapi er en injeksjonsbehandling vil du ikke oppleve noe særlig med ubehag av behandlingen. Mesoterapi utføres ved hjelp av en tynn nål som gir små og lette stikk i hudens overflate. Vi bruker ulike typer nåler til de ulike indikasjonene. Vi kan sette små stikk rett i linjer, eller vi kan bruke en kanyle til å legge mesoterapi i et større område. Mesoterapi er en fin behandling med tanke på at den tillater å behandle områder som ellers kan være vanskelige å behandle. For eksempel helt opp mot øye, under øyebryn og på overleppe.

Kombinasjonen av alle disse stikkene, i kombinasjon med de ulike næringsstoffene i mesoterapi blandingen er med på å stimulere hudens egne kollagen slik at huden får en lett og naturlig oppstramming. Det er som regel ikke nødvendig med bedøvelse før mesoterapi, da nålen som blir brukt er veldig tynn.

 

Hvilke resultater kan man forvente etter mesoterapi?

Rett etter behandling med mesoterapi vil man se en øyeblikkelig hudforbedring, men det optimale resultatet etter mesoterapi sees ikke før etter 1-2 uker etter siste behandling. Det anbefales å ta 3-6 mesoterapi behandlinger totalt med 2-4 ukers mellomrom mellom hver mesoterapibehandling. Hvor mange behandlinger og med hvilket intervall avhenger av hvilken type mesoblanding som blir satt og hvilken indikasjon vi jobber med. Dette får du informasjon om før vi starter behandlingen.  Flere behandlinger bidrar til et ytterligere hudforbedrende og rynkereduserende resultat, som også er mer langvarig.
 
IMG_2385
Mesoterapi er en injeksjonsbehandling som er med på å gi huden ny vitalitet, samtidig som den tilfører huden næring. Mesoterapi er en effektiv behandling for alle som ønsker naturlige resultater, samtidig som man oppnår en sunn og frisk hudkvalitet. Mesoterapi er perfekt for deg som ønsker en sunn hudkvalitet med naturlige ingredienser.


Hvem kan behandles med mesoterapi?

De aller fleste kan behandles med mesoterapi, men mesoterapi anbefales ikke dersom du lider av en autoimmun sykdom, er gravid, går på immunterapeutiske behandlinger, eller har kjent allergi ovenfor hyaluronsyre. Ta kontakt hvis du er usikker på om du kan behandles. Det er også viktig at du gir oss opplysninger om eventuelle allergier.
 

Hvordan ser jeg ut umiddelbart etter behandling med mesoterapi?

Rett etter behandling med mesoterapi er man som oftest ganske rød i huden. Dette vil vare i ca 2-3 dager etter behandling med mesoterapi. Hevelse er heller ikke uvanlig etter mesoterapi, og i enkelte tilfeller kan det oppstå små blåmerker etter mesoterapi injeksjonene. Er du veldig sensitiv i huden kan tilhelingsprosessen etter mesoterapi vedvare noen dager lenger. Sminke kan påføres kun få timer etter behandling med mesoterapi. Trening er også tillatt samme dag som behandling med mesoterapi. 

I mange tilfeller anbefaler vi en kombinasjon av ulike behandlinger. Dermapen, Peelinger og mesoterapi utfyller og optimaliserer hverandre. Vi kan for eksempel sette mesoterapi først, deretter gå over hele ansiktet med en peeling for så og avslutte med en runde Dermapen. Mesoterapi kan også brukes som en tilleggsbehandling etter andre injeksjonsbehandlinger eller før eller etter laserbehandlinger.

Vi kombinerer også ofte ulike meso-blandinger for å gi deg det optimale resultatet. Vi kan for eksempel sette en type mesoterapi på hakepartiet for urenheter, deretter sette en annen for små linjer i nedre del av kinn og deretter sette en tredje for å drenere område under øyne hvis det er antydninger til posedannelse der.


Våre behandlere

Våre kosmetiske sykepleiere er eksperter på mesoteapi. De har lang og god erfaring med bruk av mesoteapi som behandlingsform. På denne måten sikrer vi deg som pasient et godt resultat og riktige forventinger til behandlingen. Vår unike kompetanse kombinert med et bredt spekter av ulike behandlinger gjør at vi kan garantere deg et godt behandlingsløp for deg og din hud. Enten du ønsker mer fuktighet i huden, mindre rynker, mer glød eller «ja takk, begge deler» Du er i trygge hender hos oss på Fornebuklinikken.
 
Visste du forresten at en konsultasjon hos våre kosmetiske sykepleiere er kostandfri og uforpliktende? Ta kontakt med oss for en hyggelig prat der du er i fokus!
 
kontakt-fornebuklinikken-julie-svenneby
LURER DU PÅ NOE OM MESOTERAPI?
Kontakt Julie på 67 11 54 22
info@fornebuklinikken.no
Bestill en uforpliktende konsultasjon for mesoterapi
GÅ TIL BESTILLING