jubileumslogo-2024-fullt%20navn
Vanlige spørsmål >
Ofte stilte spørsmål
Vår garanti >
Vår garanti
Hvorfor velge oss >
Om Fornebuklinikken
Før og etter operasjonen >
Plastisk kirurgi - før og etter operasjon

Sculptra - for fastere og strammere hud

En fast og spenstig hud begynner innenfra
Kollagen er nøkkelen til jevn og spenstig hud, men etterhvert som vi eldres reduseres mengden kollagen i kroppen gradvis.  Sculptra aktiverer kroppens eget kollagen for ungdommelig jevn og fast hud. 
Julie
Hanne Hegle
Kosmetisk sykepleier
Bestill konsultasjon >
Hvem passer for en behandling med Sculptra?
Sculptra passer for deg som vil ha fastere og strammere hud, men ikke ønsker et kirurgisk inngrep og vil beholde ditt naturlige utseende. 

Hvor raskt kan man se resultatene etter behandling med Sculptra?
Noen ganger er tålmodighet være en dyd. Når det gjelder Sculptra-behandlingen, så kommer resultatene gradvis. Det innebærer at endringene skjer gradvis og vanligvis ikke vises umiddelbart etter første behandling. Det positive er at forbedringene kan vedvare lenge etter behandlingene på klinikken - opptil 25 måneder etter første behandling.

Hva er Sculptra

Sculptra er en injeksjonsbehandling laget av melkesyre. Målsettingen med behandlingen er å gjenskape ungdommelig fast og spenstig hud gjennom å aktivere hudens egen kollagenproduksjon, og å bygge volum på områder hvor man opplever å ha innsunket hud.

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss >
_BAW5974

Sculptra behandler hele ansiktet

I motsetning til en filler, som benyttes for å forme/fylle ut et spesifikt område som for eksempel leppene eller kinn, vil Sculptra behandle hele ansiktet. I de kommende ukene og månedene etter behandling med Sculptra begynner produktet å gjenopplive kollagenproduksjonen, forbedre hudens indre struktur og skape et mer ungdommelig utseende.

Hvordan gjøres en behandling med Sculptra?
Før behandling med Sculptra vil kosmetisk sykepleier ta en vurdering av ditt individuelle behov og hvordan dette samsvarer med behandlingen (hudkonsultasjon). Våre kosmetiske sykepleier har meget lang erfaring med alle typer injeksjonsbehandlinger, og har gjennomgått et omfattende treningsprogram med Sculptra. Stikkpunktene i ansiktet markeres så opp, før stoffet injiseres i underhudsfettet. Til slutt masseres huden godt.  

Hvor mange behandlinger må man ha med Sculptra?
Vi anbefaler at man gjør to behandlinger med 1 måneds mellomrom. For å opprettholde de gode resultatene anbefaler vi at man gjør en behandling én gang i året etter de to første årene.

Gir en behandling med Sculptra noen bivirkninger?
Før behandling med Sculptra vil vi informere deg om mulige risikoer og bivirkninger, herunder blåmerker, infeksjon, arrdannelse  og mulighet for klumper/ujevnheter dersom man ikke utfører massasje i det behandlede området etter behandling.
julie-svenneby
LURER DU PÅ NOE OM SCULPTRA?
Ta kontakt på 67 11 54 22
info@fornebuklinikken.no
Bestill en uforpliktende konsultasjon om Sculptra
GÅ TIL BESTILLING