jubileumslogo-2024-fullt%20navn
Vanlige spørsmål >
Ofte stilte spørsmål
Vår garanti >
Vår garanti
Hvorfor velge oss >
Om Fornebuklinikken
Før og etter operasjonen >
Plastisk kirurgi - før og etter operasjon

Om Fornebuklinikken

Fornebuklinikken er Norges første kompetansesenter for kosmetisk kirurgi, etablert i 1984. Hvert år utfører vi flere tusen behandlinger på kvinner og menn.

Fornebuklinikken fyller 40 år!

Kjære pasienter av Fornebuklinikken, vi ønsker å takke hver eneste av dere, for den tilliten dere har vist oss gjennom fire tiår med plastikkirurgi og estetiske behandlinger. Fornebuklinikken har vært igjennom en bemerkelsesverdig reise som startet tilbake i 1984, da Dr. Erik Dillerud grunnla Norges første privatklinikk for kosmetisk plastikkirurgi, som han drev i ærverdige Villa Bjerkeli på Fornebu til utgangen av 2007.

I 2008 solgte Dr. Dillerud klinikken til Dr. Pål Schistad og Dr. Marius Barstad, og vår visjon om å skape Norges mest moderne kompetansesenter for plastikkirurgi tok form. Etter en intensiv byggeprosess åpnet vi dørene til vår nye klinikk i Fornebuveien 50, i 2010, med ett hovedmål: å gi våre pasienter best mulig behandling og førsteklasses service.

Gjennom årene har vi befestet vår posisjon som Norges ledende klinikk innen alle former for kosmetisk plastikkirurgi. Vi har også vært stolte bidragsytere i utviklingen av nye og forbedrede teknikker, og vi var de første i Nord-Europa til å introdusere liposkulptur.
Men veien har også hatt sine prøvelser. I begynnelsen av 2020 rammes vi av en tragedie, idet dr. Pål Schistad faller død om i skisporet. Dr. Schistad er dypt savnet av kollegaer og
venner på Fornebuklinikken.

I dag eies og drives klinikken av Dr. Marius Barstad, Dr. Bjørn Tvedt, Dr. Jørgen Utvoll og adm.dir., Veronika Valskaar. Dr. Rein Barstad vil bli tatt opp som ny partner.

Målsetningene med virksomheten er de samme, og vi bruker alle våre ressurser på å ha det beste behandlingstilbudet, de dyktigste medarbeiderne, og markedets beste utstyr.

Fornebuklinikken i fremtiden - vi følger deg hele veien, og skal være her også de neste
40 årene

Som pasient ved Fornebuklinikken kan du forvente personlig service og oppfølging både før- og etter din behandling. Vi viser ansvar også etter din operasjon, med kontroller og eventuelle justeringer dersom det blir nødvendig. Gjennom 40 år har vi hatt besøk av mer enn 80.000 pasienter, og vi skal være til stede for tidligere og kommende pasienter også de neste 40 årene.

Dagens pasienter er opptatt av å ivareta et naturlig utseende. Mest etterspurt er figurformende inngrep og alle former for brystkirurgi. Vi ser en økende interesse for alle typer ansiktsbehandlinger, fra små korreksjoner til avanserte face prosedyrer. Etterspurt er også mini-invasive prosedyrer med endoskopi og inngrep utført med mini-arr. Vi gjør også flere typer kombinasjonsinngrep hvor man utfører fettsuging/figurforming og fettransplantasjon i samme prosedyre. Arrbehandling med laser er et nytt tilbud som vi allerede ser god effekt av. Slike behandlinger kan forbedre resultatene og gi et enda mer naturlig utseende, og vil være en viktig del av vårt fremtidige tilbud.
Pasienthistorier, bilde av en vakker moden dame som smiler

Vi gleder oss til fortsettelsen og den videre utviklingen av vårt behandlingstilbud.

 

Vennlig hilsen alle oss på Fornebuklinikken

Fornebuklinikken%20beskj%C3%A6rt_BAW_04
Våre plastikkirurger Dr. Marius Barstad, Dr. Jørgen Utvoll, Dr. Bjørn Tvedt og dr. Axel Rein Barstad er noen av Norges mest anerkjente og erfarne plastikkirurger. Dr. Tvedt er i tillegg til å være spesialist i plastikkirurgi også utdannet øre-nese-hals spesialist. Vi tilbyr alle typer behandlinger innen kosmetisk/estetisk kirurgi for både ansikt og kropp, som ulike typer ansiktsløft, øyelokks- og øreoperasjoner, neseoperasjoner/neseplastikk, alle typer brystoperasjoner, bukplastikk med muskelstramming og kroppsforming/fettsuging.
 
Vårt kompetente team av kosmetiske sykepleiere, ledet av Julie Svenneby-Arvnes, skreddersyr et individuelt behandlingsprogram for hver pasient basert på en grundig hudanalyse utført med den siste teknologien innen hudscanning. Behandlingene kan bestå av en enkel prosedyre eller en kombinasjon av flere teknikker, som laserbehandlinger, injeksjonsbehandlinger, peeling, Dermapen eller kremprogram. Vi tilbyr også effektiv laserhårfjerning for ansikt og kropp.
 
Vi sikrer høy kvalitet på alle våre operasjoner og kosmetiske behandlinger ved å benytte anerkjente medisinske metoder og utstyr av høyeste standard. Våre moderne og delikate lokaler har sentral beliggenhet og gratis parkering.

​Pasientsikkerhet er vår høyeste prioritet


 Våre kirurger, anestesileger, spesialsykepleiere og kosmetiske sykepleiere har topp formell kompetanse i sitt fagområde. Alle operasjoner gjennomføres med svært lav risiko for komplikasjoner, og postoperative blødninger og infeksjoner er svært sjeldne (under 1 promille).  Vår 24 timers døgnvakt i forbindelse med behandling er tilgjengelig 365 dager i året.
 
Som pasient ved Fornebuklinikken kan du forvente personlig service og oppfølging både før- og etter din behandling. Vi viser ansvar også etter din operasjon, med kontroller og eventuelle justeringer dersom det blir nødvendig.

Fornebuklinikken har offentlig sykehusgodkjenning og er sertifisert etter NS-ISO 9001 – 2008 standard.

Medisinsk ansvarlig lege: Dr. Marius Barstad
Medisinsk ansvarlig lege for kosmetiske behandlinger hos kosmetisk sykepleier: Dr. Bjørn Tvedt
Pasienthistorier, bilde av en vakker moden dame som smiler

Våre plastikkirurger:

Fornebuklinikken_marius-justert-hvit-frakk
Dr. Marius Barstad
Klinikksjef og partner i Fornebuklinikken, spesialist i plastikkirurgi, generell kirurgi og thoraxkirurgi. Dr. Med.
Les mer >
Dr. Marius Barstad
Fornebuklinikken_j-justert-hvit-frakk
Dr. Jørgen Utvoll
Overlege og partner i Fornebuklinikken, Spesialist i plastikkirurgi
Les mer >
Dr. Jørgen Utvoll
Fornebuklinikken_bjorn-justert-hvitfrakk
Dr. Bjørn Tvedt
Overlege og partner i Fornebuklinikken, spesialist i ØNH -og plastikkirurgi
Les mer >
Dr. Bjørn Tvedt
Fornebuklinikken_axel-justert-hvit-frakk-v2
Dr. Axel Rein Barstad
Overlege, spesialist i plastikkirurgi
Les mer >
Dr. Axel Rein Barstad

Adm.dir

veronika valskaar daglig leder fornebuklinikken

Veronika Valskaar

Adm.dir. og partner i Fornebuklinikken

Tel: 67 11 54 20
veronika@fornebuklinikken.no