fornebuklinikken-logo-web

Om Fornebuklinikken

Fornebuklinikken er Norges første kompetansesenter for kosmetisk kirurgi, etablert i 1984. Hvert år utfører vi flere tusen behandlinger på kvinner og menn.

Våre plastikkirurger Dr. Marius Barstad, Dr. Jørgen Utvoll og Dr. Bjørn Tvedt er noen av Norges mest anerkjente og erfarne plastikkirurger. Dr. Tvedt er i tillegg til å være spesialist i plastikkirurgi også utdannet øre-nese-hals spesialist. Vi tilbyr alle typer behandlinger innen kosmetisk/estetisk kirurgi for både ansikt og kropp, som ulike typer ansiktsløft, øyelokks- og øreoperasjoner, neseoperasjoner/neseplastikk, alle typer brystoperasjoner, bukplastikk med muskelstramming og kroppsforming/fettsuging.
 
Vårt kompetente team av kosmetiske sykepleiere, ledet av Julie Svenneby-Arvnes, skreddersyr et individuelt behandlingsprogram for hver pasient basert på en grundig hudanalyse utført med den siste teknologien innen hudscanning. Behandlingene kan bestå av en enkel prosedyre eller en kombinasjon av flere teknikker, som laserbehandlinger, injeksjonsbehandlinger, peeling, Dermapen eller kremprogram. Vi tilbyr også effektiv laserhårfjerning for ansikt og kropp.
 
Vi sikrer høy kvalitet på alle våre operasjoner og kosmetiske behandlinger ved å benytte anerkjente medisinske metoder og utstyr av høyeste standard. Våre moderne og delikate lokaler har sentral beliggenhet og gratis parkering.

Pasientsikkerhet er vår høyeste prioritet, og våre kirurger, anestesileger, spesialsykepleiere og kosmetiske sykepleiere har topp formell kompetanse i sitt fagområde. Alle operasjoner gjennomføres med svært lav risiko for komplikasjoner, og postoperative blødninger og infeksjoner er svært sjeldne (under 1 promille).  Vår 24 timers døgnvakt i forbindelse med behandling er tilgjengelig 365 dager i året.
 
Som pasient ved Fornebuklinikken kan du forvente personlig service og oppfølging både før- og etter din behandling. Vi viser ansvar også etter din operasjon, med kontroller og eventuelle justeringer dersom det blir nødvendig.

Fornebuklinikken har offentlig sykehusgodkjenning og er sertifisert etter NS-ISO 9001 – 2008 standard.

Medisinsk ansvarlig lege: Dr. Marius Barstad
Medisinsk ansvarlig lege for kosmetiske behandlinger hos kosmetisk sykepleier: Dr. Bjørn Tvedt

Les mer om vår historie

Våre plastikkirurger:

Fornebuklinikken_JPEG%20beskj%C3%A6rt_BAW_17
Dr. Marius Barstad
Klinikksjef og partner i Fornebuklinikken, spesialist i plastikkirurgi. Dr. Med.
Les mer >
Dr. Marius Barstad
Fornebuklinikken_BAW_14
Dr. Jørgen Utvoll
Overlege og partner i Fornebuklinikken, Spesialist i plastikkirurgi
Les mer >
Dr. Jørgen Utvoll
Fornebuklinikken_JPEG%20beskj%C3%A6rt_BAW_14
Dr. Bjørn Tvedt
Overlege og partner i Fornebuklinikken, spesialist i ØNH -og plastikkirurgi
Les mer >
Dr. Bjørn Tvedt
Fornebuklinikken_BAW_10
Dr. Axel Rein Barstad
Overlege, spesialist i plastikkirurgi
Les mer >
Dr. Axel Rein Barstad

Adm.dir

veronika valskaar daglig leder fornebuklinikken

Veronika Valskaar

Adm.dir. og partner i Fornebuklinikken

Tel: 67 11 54 20
veronika@fornebuklinikken.no