jubileumslogo-2024-fullt%20navn

Hva er Restylane?

Restylane er et av verdens mest benyttede og dokumenterte hyaluronsyre-filler, og regnes i dag som "The Gold Standard" innenfor denne behandlingskategorien. Restylane er en serie skjønnhetsprodukter som brukes for å glatte ut rynker, forme leppene og framheve konturer.
 
Restylane er en populær behandling for å gjenopprette volum i ansiktstrekkene og forbedre hudens spenst og struktur. Behandlingen innebærer å injisere hyaluronsyre under huden, som tiltrekker seg vann og gir en langvarig og dyp gjenfukting av huden. Restylane kan brukes til å definere kjeve, hake og kinnben, samt forynge utseendet på ansikt, hals, utringning og hender.
kontakt-fornebuklinikken-julie-svenneby
LURER DU PÅ NOE?
Ta kontakt med oss
67 11 54 22
info@fornebuklinikken.no
Bestill en uforpliktende konsultasjon
GÅ TIL BESTILLING

Hva er hyaluronsyre og hva gjør den for huden?
Hyaluronsyre er et stoff som finnes naturlig i kroppen, og er et av de viktigste stoffene i huden. Det bidrar til å fukte huden innenfra og skape fylde og struktur. Når vi blir eldre svekkes kvaliteten på hyaluronsyren, og kollagen og elastinfibrer brytes ned. Alt dette gjør huden tørrere, spensten forsvinner og aldringstegn som linjer og rynker begynner å dukke opp. Restylane kan motvirke dette ved å tilføre ny, frisk hyaluronsyre til huden, slik at aldringstegn du ikke ønsker å beholde dempes eller glattes ut. Kliniske studier viser også at Restylane hjelper kroppen til selv å øke produksjonen av kollagen, og kan således virke forebyggende på aldringsprosessen.

Restylane finnes i flere varianter som på forskjellige måter framhever eller forbedrer utseendet ditt. Restylane kan benyttes enten du ønsker å forynge huden, glatte ut rynker, gjenopprette volum i ansiktet, markere konturer eller definere leppene. Det finnes uansett et produkt fra Restylane for deg, og din autoriserte behandler vil velge det produktet som passer deg og din hudtype best.


Hva kan en fillerbehandling med Restylane gjøre for deg?
Fillerbehandling med Restylane kan for eksempel glatte ut linjer og rynker, skape fyldigere lepper, eller ansiktskonturering og volum. Linjer og rynker kan gi ansiktet karakter og personlighet, men ikke alle rynker er like flatterende. Fillerbehandling glatter ut linjene på en rask, enkel og trygg måte, og gjør at resultatet er naturlig, slik at du fortsatt beholder ditt eget utseende. Leppene er ansiktets midtpunkt, og får ofte mye oppmerksomhet. Restylane tilbyr to produkter spesialutviklet for lepper, Restylane Lyps og Restylane Kysse. Begge produktene gjør leppene uimotståelig myke, og med lang varighet (opptil 6 mnd).

En av de mest etterspurte behandlingene med Restylane er Skinboosters, som gir huden glød ved å glatte ut huden skånsomt og naturlig fra innsiden. Behandlingen kan også brukes til å forbedre hudkvaliteten på arr. Vi anbefaler en kur på 3 behandlinger med 2-4 ukers intervaller, og resultatet kan vare i opptil 12 måneder eller lenger.

 
Gjør det vondt å ta en Restylane fillerbehandling?
Alle opplever smerte forskjellig, men Restylane inneholder innebygd bedøvelse. En bedøvelseskrem kan i tillegg benyttes før injeksjoner med Restylane.
 

Når får man et synlig resultat etter behandling, og hvor lenge varer en behandling med Restylane?
Resultatet av en enkelt behandling med Restylane er synlig umiddelbart, og kan vare i inntil et år. Med oppfølgingsbehandling kan den synlige effekten av Restylane vare i inntil 18 måneder. Etter en leppebehandling med Restylane kan det være behov for oppfølgingsbehandling etter seks måneder.
 
Hvordan ser man ut rett etter en behandling med Restylane?
Etter behandling med Restylane er det vanlig å bli litt hoven og rød, men du kan fint gå på jobb dagen etter. Det er viktig å merke seg at Restylane kun skal utføres av autorisert helsepersonell, og at det er viktig å følge opp med oppfølgingsbehandling for å opprettholde resultatet. Restylane leppepomade eller Lipgloss følger alltid med etter behandlingen.
 

Hvordan går jeg fram for å få utført en behandling med Restylane?
Dersom du aldri før har fått utført fillerbehandling, og er usikker på hva du kan forvente eller om en slik behandling passer for deg, kan du velge å ta en uforpliktende hudkonsultasjon hos en av våre svært erfarne behandlere.  Etter konsultasjonen velger du selv om du ønsker å avtale ny tid for å få gjennomført behandlingen. Alternativt kan du velge å bestille time til hudkonsultasjon og samtidig behandling.

Tillit og trygghet er alfa og omega – bruk original Restylane.

 Restylane® produseres av legemiddelselskapet Galderma, et av verdens største dermatologiske selskap. Produktene er utviklet og produsert i Sverige. Det er den første hylauronsyrefilleren på markedet og den har vært tilgjengelig for pasienter i mer enn 17 år (helt siden 1996). Den er brukt i over 20 millioner behandlinger verden over og derfor den mest brukte filleren i dag. Restylane er et trygt valg for deg som pasient.
 
I Norge finnes det autorisasjon på alle godkjente behandlere som jobber med Restylane. Behandler skal ved konsultasjon og behandling med Restylane alltid bære gyldig ID-kort. Da er du trygg på at behandleren har relevant medisinsk bakgrunn, og at du vil få tilbud om behandling med originale produkter. Autorisasjonen innebærer også at behandleren har omfattende opplæring og support av Galderma (leverandøren til Restylane), og er oppdatert på de nyeste behandlingsteknikkene.
 
I Restylane sin portifolio finnes:

  • Restylane 0,5 ml, 1,0 ml
  • Restylane uten Lidocain
  • Restylane Lyft
  • Restylane Defyne
  • Restylane Refine
  • Restylane Fynesse
  • Restylane Lyps og Kysse
  • Restylane Volyme
  • Restylane Vital og Vital Light

Les mer på: www.galdermaaesthetics.no

Ofte stilte spørsmaal

Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål
Det å bestemme seg for å gjøre en forandring er ofte knyttet til mye usikkerhet, og mange har flere spørsmål og bekymringer knyttet til dette. Er det smertefullt? Når kan jeg leve som normalt igjen? Hvordan skal jeg forholde meg etter inngrepet?

Se ofte stilte spørsmål her eller ta kontakt med oss, vi er her for å hjelpe deg.