jubileumslogo-2024-fullt%20navn

Finansiering

I følge Forskrift om markedsføring av kosmetiske inngrep fra 01.07.05 er det ikke tillatt å benytte finansieringstilbud i markedsføringen av estetisk kirurgi.

For noen vil en informasjon av finansieringsalternativer på nettsidene kunne bli oppfattet som markedsføring, og vi har derfor utelatt slik informasjon fra våre hjemmesider.

Det er imidlertid ikke forbudt å yte en pasient kreditt eller lånehjelp, og de fleste klinikker vil kunne tilby finansiering til en pasient som henvender seg direkte med ønske om en operasjon. På generelt grunnlag vil vi uansett anbefale at du sparer eller låner beløpet i din egen bank, det vil være en rimeligere løsning for deg.

Har du likevel noen spørsmål rundt din finansiering av din behandling / kosmetisk kirurgi, ta kontakt med oss. Vi er her for å hjelpe deg.
Ofte stilte spørsmaal

Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål
Det å bestemme seg for å gjøre en forandring er ofte knyttet til mye usikkerhet, og mange har flere spørsmål og bekymringer knyttet til dette. Er det smertefullt? Når kan jeg leve som normalt igjen? Hvordan skal jeg forholde meg etter inngrepet?

Se ofte stilte spørsmål her eller ta kontakt med oss, vi er her for å hjelpe deg.