jubileumslogo-2024-fullt%20navn
Vanlige spørsmål >
Ofte stilte spørsmål
Vår garanti >
Vår garanti
Hvorfor velge oss >
Om Fornebuklinikken
Før og etter operasjonen >
Plastisk kirurgi - før og etter operasjon

Kosmetiske behandlinger for menn

Det er flere forskjeller mellom kvinners og menns hud. Menn har betydelig tykkere, grovere hud, som gir en annen tekstur enn hos kvinner. I tillegg gjør forskjellene i mengden og typen hårvekst at ansiktshuden regelmessig utsettes for relativt aggressiv behandling gjennom barberingen.

Selv om menns hud er litt annerledes enn kvinners hud vil de fleste av våre kosmetiske behandlinger egne seg like godt for menn som for kvinner, og andelen menn blant våre pasienter er stadig økende.  Behandlingene tilpasses den mannlige huden, og utføres med laser, injeksjoner, kremer eller peelinger.
 
Julie
Hanne Hegle
Kosmetisk sykepleier
Bestill konsultasjon >
Vi benytter kun det beste av utstyr og produkter for optimale resultater. Les gjerne mer om våre lasere og hudbehandlinger under.
Nedetiden for kosmetiske behandlinger er som regel svært kort, og for mange av behandlingene kan man gå rett tilbake på jobb etterpå. Antall behandlinger som er nødvendig for å oppnå ønsket resultat vil variere, men som regel vil du se forskjell allerede etter første behandling.

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss >

Fornebuklinikken_JPEG%20beskj%C3%A6rt_BAW_27

Vanlige behandlinger for menn


De vanligste behandlingene vi utfører på menn er:

Våre kosmetiske sykepleiere har omfattende og lang erfaring med disse behandlingene, og våre pasienter er svært fornøyde etter behandling.

 
Er du usikker på hvilken behandling som egner seg best for deg kan det være hensiktsmessig å foreta en uforpliktende hudkonsultasjon først.


 
kontakt-fornebuklinikken-julie-svenneby
LURER DU PÅ NOE?
Ta kontakt med oss
67 11 54 20
info@fornebuklinikken.no
Bestill en uforpliktende konsultasjon
GÅ TIL BESTILLING