fornebuklinikken-logo-web
Vanlige spørsmål >
Ofte stilte spørsmål
Vår garanti >
Vår garanti
Hvorfor velge oss >
Om Fornebuklinikken

Fornebuklinikkens signaturbehandlinger (kombinasjonsbehandlinger)

Gjennom å kombinere flere typer kosmetiske behandlinger i samme hudprogram (kombinasjonsbehandlinger) er det nesten ingenting man ikke kan behandle når det kommer til hud og naturlige resultater.
Julie
Julie Svenneby-Arvnes
Fagansvarlig kosmetisk sykepleier
Bestill konsultasjon >
På Fornebuklinikken har vi en rekke behandlinger som kan kombineres. Ved hjelp av et hudanalyseapparat setter vi sammen et skreddersydd behandlingsprogram tilpasset akkurat din hud, slik at du kan oppnå best mulig resultat.
Hvor dypt man ønsker å jobbe i huden og hvor raskt man ønsker resultater, er helt opp til hver enkelt pasient. Det fine med kombinasjonsbehandlinger er at vi kan sette opp et program helt ut fra dine ønsker og behov, og hva som passer best for deg i forhold til jobb, reise og privatliv.

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss >

Fornebuklinikken-10
Visia-banner-2-e1488361188401_jpg
Etter en grundig hudanalyse foreslår vi et program som passer for akkurat din hud.
IMG_8096-kopi%202
LURER DU PÅ NOE?
Ta kontakt med oss
67 11 54 22
info@fornebuklinikken.no
Bestill en uforpliktende konsultasjon
GÅ TIL BESTILLING

Hvorfor velge en av våre signaturbehandlinger?

Målsettingen ved å sette sammen et program av ulike virkemidler (f.eks. laser og injeksjoner eller kremer og peelinger) er å oppnå et bedre og mer helhetlig resultat, samtidig som man også kan oppnå en sunnere og friskere hudkvalitet enn ved bare å bruke ett virkemiddel. Å velge en kombinasjonsbehandling vil i tillegg være rimeligere enn å kjøpe hver av de forskjellige behandlingene separat.
 

Hvilke behandlinger kan kombineres og hvordan setter man sammen et riktig hudprogram?


Alle har forskjellige behov
Raske resultater gir ofte sterkere hudreaksjoner, noe ikke alle ønsker. Det er heller ikke alle behandlinger som egner seg dersom man skal på ferie til varmere strøk. Noen er også mer sensitiv i huden enn andre, og krever en gradvis tilnærming.  

Med et godt sammensatt hudprogram kan man velge behandlingsforløpet selv, og allikevel oppnå like gode resultater over tid, uten noe særlig nedetid.

Ulike typer kombinasjonsbehandlinger
Det finnes flere måter å kombinere ulike virkemidler på. Mindre kombinasjonsbehandlinger som f.eks. filler og botox kan være effektivt dersom man har litt ekstra volumtap, og dypere linjer i enkelte områder av ansiktet. Større kombinasjonsbehandlinger omfatter flere virkemidler som f.eks. injeksjoner, laser og peelinger, og er effektive dersom man i tillegg til generell hudaldring også skal behandle porer, pigmentflekker, rødhet eller sprengte blodkar.
 
De mindre programmene kombinerer ofte flere behandlinger på en og samme dag, mens de større kan kombineres med behandlinger med få ukers mellomrom. Valg av program avhenger hvilket hudproblem man ønsker å jobbe med, og på hvilken tid av året man ønsker behandling.

Vi begynner med å styrke hudkvaliteten
Våre signaturprogrammer starter alltid med å styrke hudkvaliteten, deretter kan vi jobbe videre med de mer spesifikke problemene som ligger enda dypere i huden. Eksempler på dette kan være pigmentflekker, eller sprengte blodkar.

 
Skjermbilde%202019-08-06%20kl_%2014_43_27
Oppstrammende behandling med Clear Lift

Våre signaturbehandlinger


Derma Rejuvenation
Et av våre favorittprogram som passer for de fleste hudtyper. Behandlingen består av kjemisk peel, Mesoterapi og Dermapen, og gir meget gode resultater på hudkvalitet, spenst og glød.

Lift & Hydrate
En super kombinasjon bestående Clear Lift laserbehandling og Restylane Skinbooster. Passer perfekt for hud som både trenger fuktighet og et lite løft. Laser er dessuten et godt virkemiddel for å behandle hudproblemer av dypere art. Behandlingen er både trygg og effektiv, og man ser synlige resultater allerede etter første behandling.
 
Anti-age Supreme
Dette er en kraftig anti-age kombinasjon som etterlater huden med en sunn og frisk glød. Anti-Age Supreme består av 3 ulike behandlinger, satt sammen i en. Clearlift laseren stimulerer til nydannelse av kollagen, slik at huden strammes opp på en naturlig måte. Mesoterapi tilfører huden vitaminer, peptider, vekstfaktorer og antioksidanter som bidrar til å øke hudens egne vitalitet. Dermapen er med på å aktivere fibroblastcellene, noe som birar til en bedre regnereringsevne og cellefornyelse i huden. Med disse 3 behandlingene i kombinasjon får huden en mer helhetlig pleie, og ikke minst et bedre resultat på flere områder av gangen.
Julie_behandling
Dermapen øker hudens kollagenproduksjon.

Redness Relief

Sliter du med rødhet, nupper, kviseliknede utslett kan vår signaturbehandling «Redness Relief» være et godt alternativ. Denne behandlingen består av en mild salislylsyrepeel, dermapen, IPL og en beroligende maske. Behandlingen tar ca. 45 minutter.
Du vil bli noe rød og hoven i huden rett etter behandling, men det meste avtar etter noen timer. Noen kan være litt hoven et par dager etter behandling. Man må unngå trening samme dag, og soleksponering de neste ukene.
iStock-499758425
Redness Relief er en kombinasjonsbehandling som jobber med å dempe rødhet og kviseliknede utbrudd i huden.
kontakt-fornebuklinikken-julie-svenneby
LURER DU PÅ NOE?
Ta kontakt med oss
67 11 54 22
info@fornebuklinikken.no
Bestill en uforpliktende konsultasjon
GÅ TIL BESTILLING

Vedlikehold er viktig

Etter endt behandlingsprogram er det viktig med vedlikehold. Gode hjemmeprodukter som bidrar til å stimulere cellene er et «must have» for de som ønsker en ekstra effekt av behandlingen. Vi anbefaler også at du tar 1-3 vedlikeholdsbehandlinger på klinikken hvert år, slik at du ivaretar det gode resultatet vi har oppnådd over tid. Det ikke alle tenker over er at selv om resultatet er bra der og da, så vil hudaldringen likevel fortsette. Ønsker du vedvarende resultater på sikt, er det også viktig at du fortsetter å ta vare på huden din, selv etter endt behandlingsprogram.
 
Ofte stilte spørsmaal

Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål
Det å bestemme seg for å gjøre en forandring er ofte knyttet til mye usikkerhet, og mange har flere spørsmål og bekymringer knyttet til dette. Er det smertefullt? Når kan jeg leve som normalt igjen? Hvordan skal jeg forholde meg etter inngrepet?

Se ofte stilte spørsmål her eller ta kontakt med oss, vi er her for å hjelpe deg.