jubileumslogo-2024-fullt%20navn

Våre brystimplantater

Motiva® implants – neste generasjons implantater basert på forskning og innovasjon

Fornebuklinikken utfører flere brystforstørrelser enn noen annen klinikk i Norden, og var den første klinikken i Norge som tok i bruk implantater fra Motiva® implants.

Motiva implantater møter de strengeste kriteriene for materialvalg, produksjons- og testkrav. Implantatene er utviklet for å gi en bedre, mer naturlig følelse for kvinnen og mindre følelse av å ha et implantat. Dette oppnås først og fremst ved at implantatene kjennes mykere og mer likt naturlig brystvev.

motiva-logo
Fornebuklinikken bruker Motiva brystimplantater Silk Surface. Vi er Norges største private kosmetisk kirurgiske klinikk og den klinikken i Norden som har utført flest brystforstørrelser med proteser.
Motiva Implants® finnes i to forskjellige silikongeler (cohesive), ProgressiveGel™ Plus og ProgressiveGel™ Ultima, som gjør deg enklere for deg og kirurgen å velge det alternativet som passer deg best. Implantatene finnes både for de som ønsker et rundere bryst (Round) og for de som ønsker et perfekt dråpeformet resultat (Ergonomix).

Andre fordeler ved Motiva® er bedre holdbarhet ved at silikonet og skallet har lik viscoelastisitet - så tett bundet at de nærmest er ett. TrueMonoblock sørger for sikrere skallutforming, skalloverflaten er støpt og er derfor mer nøyaktig. Motiva TrueInnovation™ gir økt bio-kompatibilitet med mindre sjanse for hard kapseldannelse.

Q Inside Safety Technology™ Alle Motivas implantater er utstyrt med en miniatyrchip som inneholder implantatets serienummer, modell, størrelse og garanti. Chipen kan enkelt leses av med et håndholdt apparat på klinikken.

Pasienter som har Motiva brystproteser kan trygt kan bli undersøkt i MR-maskin. Transponderen som ligger inne i Motiva protesene er MR-kompatibel og er testet med en magnetstyrke opp til 3 Tesla. Teknologien er godkjent av CE og FDA. Det blir i midlertid en del artefakter på bildene. Transponderen er innebygd i et høytemperaturbestandig glass (USP type III glass) og innsiden er konstruert av en kobbertråd som fungerer som en antenne, en ferritkjerne som støtter antennen og en nikkel-zing-kjerne som er hjernen.

Brystimplantat_mange_III
Ofte stilte spørsmaal

Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål
Det å bestemme seg for å gjøre en forandring er ofte knyttet til mye usikkerhet, og mange har flere spørsmål og bekymringer knyttet til dette. Er det smertefullt? Når kan jeg leve som normalt igjen? Hvordan skal jeg forholde meg etter inngrepet?

Se ofte stilte spørsmål her eller ta kontakt med oss, vi er her for å hjelpe deg.