jubileumslogo-2024-fullt%20navn
search-icon-dark

Figurforming, fettsuging / fettfjerning av ulike områder på kroppen

Områder på kroppen som egner seg for fettsuging

Fettsuging / fettfjerning egner seg på følgende steder på kroppen: Hake, bryst, mage, hofter, sete, utsiden av lårene, innsiden av knærne, ankler og rygg. Hos kvinner er hofter, lår, nedre del av magen vanlig. Hos menn samler fettet seg oftest over brystet, under haken og på hoftene. Etter skader og kirurgiske inngrep kan fettvevet bli deformert.

Noen medisiner, f.eks. enkelte hormoner, kan gi særegen, unormal fordeling av fettvev på kroppen. Enkelte sjeldne sykdommer kan gi fettvevet spesielle former. Alle disse tilstandene har vi behandlet med fettsuging og resultatene er gode. Fettsuging kan benyttes på alle friske mennesker som har realistiske forestillinger om resultatet.

Det er egentlig ingen aldersgrense verken oppad eller nedad så lenge du er over 18 år, men du bør uansett være ferdig utvokst og ikke gravid. Det er hensiktsmessig å vente minst et halvt år etter en fødsel. Da har som regel kroppsvekten stabilisert seg. Huden på magen trenger også en viss tid på å trekke seg sammen igjen etter gjennomført fettsuging. For mer informasjon anbefaler vi å lese vår beskrivelse av figurforming, fettsuging, fettfjerning.