jubileumslogo-2024-fullt%20navn

Konsultasjon hos Fornebuklinikken  


En grundig konsultasjon med en av våre erfarne kirurger legger grunnlaget for valg av inngrep og operasjonsmetode, og vil gi deg svar på spørsmål og god veiledning.

Bestill videokonsultasjon >>

videokonsultasjon
Bestill konsultasjon på klinikken >>

Vi følger deg hele veien

Fornebuklinikken-min_BAW_06
Vi utfører alle våre operasjoner med høy kvalitet og anerkjente medisinske metoder for et best mulig resultat for deg som pasient.

Hos oss kommer pasientsikkerheten først. Våre kirurger, anestesileger og spesialsykepleiere har derfor topp formell kompetanse i alle fagfelt. Fornebuklinikken har offentlig sykehusgodkjenning og er sertifisert etter NS-ISO 9001 – 2008 standard.

Våre spesialister

Fornebuklinikken_JPEG%20beskj%C3%A6rt_BAW_17

Dr. Marius Barstad

Klinikksjef og partner i Fornebuklinikken, Dr. Med. Spesialist i plastikkirurgi, -generell kirurgi og -thorax kirurgi.
En av Norges mest erfarne og anerkjente plastikkirurger, spesialist på alle typer brystoperasjoner, figurforming og mageplastikk. Etterspurt foreleser.
Fornebuklinikken_JPEG%20beskj%C3%A6rt_BAW_14

Dr. Bjørn Tvedt

Overlege og partner i Fornebuklinikken, spesialist i ØNH- og plastisk kirurgi
Dr. Bjørn Tvedt er en av ytterst få i Norge som har spesialisert seg på både ØNH- og plastisk kirurgi. Bred og lang erfaring innen kosmetisk kirurgi. Spesiell kompetanse på alle inngrep i ansiktet og i den moderne æra innen kroppsforming.
Fornebuklinikken_BAW_14

Dr. Jørgen Utvoll

Overlege og partner i Fornebuklinikken, spesialist i plastisk kirurgi
Meget lang og bred erfaring innen plastikk- og kosmetisk kirurgi. Spesialist på bryst, panneløft og øyelokkskirurgi, liposculptur, mageplastikk.
Fornebuklinikken_BAW_10

Dr. Axel Rein Barstad

Overlege, spesialist i plastikkirurgi.
Har vært del av Rikhospitalets brystgruppe, med fokus på rekonstruksjon av bryst etter kreft, med proteser og onkoplastiske teknikker, og kjønnsbekreftende brystkirurgi, kvinne til mann og mann til kvinne.