fornebuklinikken-logo-web

Hybrid brystforstørrelse

Er en brystforstørrelse med silikon og fettransplantasjon samtidig (hybrid brystforstørrelse) noe for deg? Her finner du informasjon om ulike typer brystinnlegg og metoder, slik at du selv kan ta en avgjørelse.

 
Jorgen_operasjon
"Jeg vil takke alle på Fornebuklinikken som bidro til at jeg følte meg meget trygg og ivaretatt under og etter operasjonen. Ikke minst må jeg takke Dr Jørgen Utvoll for et resultat over all forventning, jeg er utrolig fornøyd! Jeg har nesten ikke hatt noe smerter i ettertid. Dette gjorde alt veldig behagelig. Jeg er glad jeg valgte akkurat dere:)" Kvinne 23år , operert av Dr. Jørgen Utvoll
Les flere tilbakemeldinger fra våre pasienter.  Les mer >
Stine-liten-uten-bakgrunn
LURER DU PÅ NOE?
Ta kontakt med oss
67 11 54 20
info@fornebuklinikken.no
Bestill en uforpliktende konsultasjon
GÅ TIL BESTILLING
Fornebuklinikken utfører årlig over 1000 brystforstørrelser med silikonproteser. En rekke av disse operasjonene utføres som hybride brystforstørrelser. For mer informasjon om brystforstørrelse med protese, protesetype etc. les her.
 

1. Hva menes med hybrid brystforstørrelse?


Med hybrid brystforstørrelse kombinerer man bruken av silikonproteser og transplantert fett. Fettet hentes ofte fra om råder på kroppen der man har uønsket fettansamlinger og transplanteres til brystene. Ved denne metoden vil man kunne legge mindre implantat og deretter beregne hvor mye fett som skal transplanteres for å oppnå riktig størrelse.
 

2. Mykere og mer naturlig resultat

 
Generelt kan man si at man ved en hybrid brystforstørrelse oppnår man et mykere og mer naturlig resultat, med mindre sannsynlighet for følbare og synlige kanter av innlegget. Pasienten vil tillegg til dette oppnå noe av rundheten og projeksjonen et silikoninnlegg kan gi. Hybrid brystforstørrelse er den prosedyren som omfattes av mest interesse internasjonalt akkurat nå for tiden
 
Priser og fakta om hybrid brystforstørrelse

3. Hvem er egnet for metoden?

 
Kvinner som har noe/lite overskudd av fett på kroppen er egnet for denne metoden da man ikke har behov for å høste svært mye fett. Det vil også kunne medføre at en klar kandidat (slank og med for lite dekning av innlegget) for submuskulært innlegg, kan konverteres til subgladulært innlegg. Les mer om plassering av proteser her.
 
Vår erfaring er at det skal en del til å få den fasong og projeksjon som kvinnene ønsker ved hjelp av fett alene. Det stilles også større krav til en større mengde fett, noe som ikke alle har nok av, les mer om brystforstørrelse med eget fett.
 
Ved bytte av proteser er kombinasjon av proteser og fettransplantasjon svært godt egnet, dette da tilføring av fettvev i det aldrende og tynne vevet rundt de gamle protesene vil kunne bedre resultatet. Man ser også at høykvaliteten blir bedre, men tror dette skyldes stamcelleeffekt (se kapitel om fettransplantasjon)
 
Konsultasjon_smil
LURER DU PÅ NOE?
Ta kontakt med oss
67 11 54 20
info@fornebuklinikken.no
Bestill en uforpliktende konsultasjon
GÅ TIL BESTILLING

4. Hvordan foregår operasjonen?

 
På forhånd planlegger men nøye hvordan man vil bygge opp volumet i brystets ulike deler i tillegg til effekten av silikonprotesen. Mens operasjonen skrider frem vil kirurgen modellere volum og fasong frem til ønsket resultat. Vanligvis settes like volumer på de to sider, men ulikheter og asymmetrier kan også samtidig jevnes ut under kirurgens hånd. Ca 70 % av fettcellene overlever transplantasjonen. Disse cellene vil bli permanente og ha normale egenskaper i vevet. Installeres 300 ml fett i hvert bryst, så vil med andre ord ca. 210 ml være igjen.

På siden plastikkirurgi - vi følger deg hele veien kan du lese om konsultasjoner på Fornebuklinikken, hvilke forberedelser du skal gjøre før du kan opereres og hvordan du skal forholde deg etter inngrepet.
 

Mer informasjon


Les mer om brystforstørrelse med silikon her
Les mer om fettsuging her
Les mer om fettransplantasjon her
Ofte stilte spørsmaal

Ofte stilte spørsmål

Det å bestemme seg for å gjøre en forandring er ofte knyttet til mye usikkerhet, og mange har flere spørsmål og bekymringer knyttet til dette. Er det smertefullt? Når kan jeg leve som normalt igjen? Hvordan skal jeg forholde meg etter inngrepet?

Se ofte stilte spørsmål her eller ta kontakt med oss, vi er her for å hjelpe deg.