jubileumslogo-2024-fullt%20navn

3D animasjoner ved brystforstørrelse (Vectra)

Fornebuklinikken var den første klinikken i Norge som introduserte 3D-bildeanalyse ved konsultasjonen før en brystforstørrelse. Vi har dermed lang erfaring med denne verdifulle undersøkelsen, og tilbyr dette kostnadsfritt.

I tillegg til en grundig undersøkelse av en erfaren plastikkirurg, vil det skapes et estimert 3D-bilde av deg for å vise det mulige tilnærmede resultatet. Denne metoden bidrar til et riktig valg av type protese og størrelse, for igjen å sikre deg et mest mulig optimalt resultat.

3D%20forha%CC%8Andsvisning%20av%20operasjon

Hvordan virker det?

Både VECTRA ® 3D-kamera og skulptøren ™ programvaren som gjør dette mulig ble utviklet av Canfield Imaging Systems, verdens ledende leverandør av medisinsk fotografering systemer. Prosessen starter med en VECTRA 3D avbildning under konsultasjonen. I løpet konsultasjonen, brukes Vectra-systemet til å produsere et tredimensjonalt fotografi av deg som pasient. Deretter bruker vi programvaren til å simulere de forventede resultatene av en brystforstørrelse. Maskinen har lagret alle typer silikonproteser, og kirurgen kan virtuelt ”legge inn” de aktuelle protesene for at du skal kunne se akkurat ditt forventede resultat. Etter at 3D-bildene av pasienten er opprettet, kan de sees fra alle vinkler, samt side-by-side sammenligninger og gjennomskinnelig overlegg. Alt dette gjøres sammen med kirurgen.

Med 3D bilder kan kirurgen sammen med deg bedre komme frem til riktig valg av størrelse og type innlegg. Vi har meget god erfaring med denne metoden som et supplement under konsultasjonen.

Ofte stilte spørsmaal

Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål
Det å bestemme seg for å gjøre en forandring er ofte knyttet til mye usikkerhet, og mange har flere spørsmål og bekymringer knyttet til dette. Er det smertefullt? Når kan jeg leve som normalt igjen? Hvordan skal jeg forholde meg etter inngrepet?

Se ofte stilte spørsmål her eller ta kontakt med oss, vi er her for å hjelpe deg.