fornebuklinikken-logo-web

Laser hårfjerning

Veiledende pris fra 500,- pr område. Se priser her>

Uønsket og sjenerende hårvekst? Soprano Titanium er et gjennombrudd innen hårfjerning med laser

Uønsket og sjenerende hårvekst kan fjernes med laser. Vi er stolte over å være en av de første i Norge som har den unike hårfjerningslaseren Soprano Titanium fra Alma Lasers, en hårfjerningsplattform som kombinerer topp funksjonalitet med enestående komfort. Takket være den store applikatoren og et meget avansert kjølesystem, er behandlingene nå mye raskere og praktisk talt smertefrie. Soprano Titanium er utviklet med tre kombinerte bølgelengder i tillegg til en forbedret pasientopplevelse og tilbyr dermed en helt ny løsning innen profesjonell hårfjerning.
 
 
Soprano titanium hårfjerning. Bilde av modeller på strand.

Hvorfor velge hårfjerning med Soprano Titanium? 

  • Effektiv 3D teknologi, klinisk bevist
  • Raskere behandling
  • Trygg behandling med SHR – Super Hair Removal
  • Kjølende og komfortabel behandling med ICE Plus 
  • Effektiv 3D Teknologi
Med sin eksklusive 3D-teknologi kombinerer Soprano Titanium de tre mest effektive laserbølgelengdene i en enkelt applikator, og retter seg dermed mot forskjellige vevsdybder og anatomiske strukturer i hårsekken. 

Trygg behandling med SHR – Super Hair Removal
SHR ™ er den eneste klinisk anerkjente metoden for laser hårfjerning som er nesten helt smertefri, og det er den tryggeste laserhårfjerningsmetoden for alle hudtyper, inkludert mørk og solbrun hud. Dens gradvise oppvarming og enkeltpulsleveringsmetode behandler hårfollikelen effektivt og hindrer ny hårvekst, samtidig som den hindrer skade på huden. SHR ™ påvirker melaninet i huden ved hjelp av en unik metode, slik at prosedyren kan utføres når som helst på året, samt på solbrun hud.
 
Soprano Titanium er FDA godkjent i USA for alle hudtyper (I-VI) og har full CE-markering i Europa.

ICE PlusKontinuerlig avkjøling
ICE Plus er en avansert teknologi som kontinuerlig avkjøler huden og sørger for en kontrollert temperatur under behandlingsøkten. ICE Plus sørger for en tilnærmet smertefri, avkjølende og behagelig opplevelse gjennom hele behandlingen.
IMG_8096-kopi%202
LURER DU PÅ NOE?
Ta kontakt med Eva 
67 11 54 22
info@fornebuklinikken.no
Bestill en uforpliktende konsultasjon
GÅ TIL BESTILLING

Hvem kan behandles?

Alle kan i utgangspunktet behandles for hårfjerning, men vi tilbyr ikke behandling dersom:
  1. Du er gravid
  2. Du har et sår eller en infeksjon i hudområdet som skal behandles
  3. Du bruker medisiner som gir økt lysømfintlighet
  4. Du har epilepsi

Vi behandler alle områder på kroppen med unntak av området rundt øynene og genitalier (bikinilinje kan fint behandles).

Det er viktig å merke seg at fjerning av hår med laser ikke kan garantere at du får en 100% permanent hårfjerning. Likevel vil den hårfrie perioden utvides med flere måneder. Gjentatte behandlinger øker sannsynligheten for en effektiv langtidsfjerning av den uønskede hårveksten.

Hvitt og grått innholder ikke melenin i hårsekken og er derfor ikke egnet for behandling med laser. Rødt hår kan også være vanskelig å oppnå gode resultater med.
 

Forberedelser før behandling

Før du kan behandles må vi foreta en vurdering (hudkonsultasjon). Denne vurderingen er gratis, og helt uforpliktende. Under vurderingen vil vi se på fargen og tykkelsen på hårene, samt mengden hår som skal fjernes. Du vil få informasjon om selve behandlingen og vi vil snakke om dine ønsker og forventninger til resultatet av behandlingen.

Time til hudkonsultasjon kan du bestille her. 

For best mulig effekt er det viktig at du ikke napper, vokser eller epilerer hårene de siste 4 ukene før laserbehandling, slik at vi kan behandle normale hårsekker. All form for laserbehandling kan i sjeldne tilfeller gi en lettere brannskade i huden eller gi pigmentforandring. Det er derfor viktig å unngå sol/solarium på området 4 uker før og etter. Selvbruning skal heller ikke benyttes på området det siste uken før behandling. Området som skal laserbehandles skal barberes 1–2 døgn før behandling.
Unngå kremer og peelinger som irriterer huden den siste uken før behandling.
 

Hvordan gjøres en hårfjerning med laser?

Først blir området som skal behandles rengjort, oppmerket og det påføres ultralydgele for å forsterke laserens gjennomtrenging i huden. Du får utdelt beskyttelsesbriller som skal være på under hele behandlingen.

Laseren arbeider ved å gradvis oppvarme huden til den temperaturen som kreves for å ødelegge hårsekkene, og derigjennom forhindre gjenvekst av nytt hår. Selve hårfollikkelen blir skadet ved at pigmenteringen i håret absorberer lyset fra laseren ned i hårsekken. Denne gradvise oppvarmingen oppnås med høy frekvens av korte pulser, mens ICE-teknologien kjøler ned huden for å forhindre små forbrenninger og for mindre smertefull hårfjerning. Den nye teknologien i denne laseren gjør også at vi nå kan behandle hvert hudområde meget raskt, det tar ca. 4 minutter å behandle en rygg og ca. 30 minutter å behandle en hel kropp.

Hårsekken har tre ulike vekstfaser, og fordi denne kun kan ødelegges i den voksende (anagene) fasen, må laserbehandlingene gjentas i syklus. Vi anbefaler mellom 8–12 behandlinger for best mulig resultat. Mellom hver behandling bør det gå mellom 4–8 uker avhengig av hvilket hudområde som skal behandles.
 
iStock_000011805146_Large
SHR ™ er den eneste klinisk anerkjente metoden for laser hårfjerning som er nesten helt smertefri, og det er den tryggeste laserhårfjerningsmetoden for alle hudtyper, inkludert mørk og solbrun hud.

Tiden etter behandling

Etter behandling må du følge våre skriftlige råd. Du må ta godt vare på huden din og være spesielt forsiktig med soling. Solfaktor 50 skal benyttes hver dag etter behandling, uansett vær, på områder som ikke er tildekket av klær. Dette for å beskytte huden mot økt pigmentering i området, da huden er svært sårbar den første tiden etter behandling.

Mellom hver behandling kan håret barberes eller klippes. Unngå voksing og napping.

Det er ikke uvanlig at det kan sitte igjen enkelte hårstrå etter behandling, men de er som regel mye tynnere enn det opprinnelige håret var. Hormonelle forstyrrelser kan påvirke resultatet negativt.

Bivirkninger
Etter behandling kan det i noen få tilfeller oppstå kortvarig mild irritasjon, hevelse og rødhet i huden. da kan de være nyttig å kjøle ned det behandlede hudområdet. Eventuelle mer alvorlige bivirkninger, som blemmer, brannskader og pigmentforstyrrelser, er svært sjeldne.

Vedlikeholdsbehandlinger
Vi anbefaler at du gjør årlige vedlikeholdsbehandlinger slik at du opprettholder det gode resultatet.

 
Quatro Titanium maskinen
kontakt-fornebuklinikken-julie-svenneby
LURER DU PÅ NOE?
Ta kontakt med oss
67 11 54 20
info@fornebuklinikken.no
Bestill en uforpliktende konsultasjon
GÅ TIL BESTILLING
Vanlige spørsmål
Vår garanti
Hvorfor velge oss
Før og etter operasjon
Prisliste