fornebuklinikken-logo-web

Mesoterapi

Mesoterapi er en injeksjonsbehandling som er med på å gi huden ny vitalitet, samtidig som den tilfører huden næring.  Mesoterapi er en effektiv behandling for alle som ønsker naturlige resultater, samtidig som man oppnår en sunn og frisk hudkvalitet.


Mesoterapi består av ulike ingredienser i form av hyaluronsyre, vitaminer, co-enzymer, mineraler og antioksidanter. Ingrediensene i mesoterapi virker både hudoppstrammende og fuktighetsgivende, samtidig som de har en reparerende og beroligende effekt på huden. 
 
IMG_8096-kopi%202
LURER DU PÅ NOE OM MESOTERAPI?
Kontakt Eva på 67 11 54 22
info@fornebuklinikken.no
Bestill en uforpliktende konsultasjon for mesoterapi
GÅ TIL BESTILLING


Hva kan behandles med mesoterapi?


Mesoterapi passer for alle hudtyper og brukes til å behandle blant annet:
 
 • Mesoterapi for hudfornying (forbedring av hudkvalitet og hudtekstur)
 • Mesoterapi for reduksjon av pigmenteringer og pigmentforandringer
 • Mesoterapi for reduksjon av problemhud / arr etter akne
 • Mesoterapi for reduksjon av store porer
 • Mesoterapi mot fine linjer
 • Mesoterapi for bedre elastisitet
 • Mesoterapi mot rødhet 
 • Mesoterapi mot grå og gusten hudtone
 • Mesoterapi for generell hudforbedring
 • Mesoterapi for forebygging av rynker 
 • Mesoterapi mot solskader

Mesoterapi kan dessuten virke drenerende og gir positive resultater når det kommer til poser under øynene. Mesoterapi kan også virke fettreduserende, og brukes derfor også til blant annet til behandling av dobbelthake, og «love handles». 

Behandlinger med mesoterapi kan utføres på en rekke områder for å oppnå et yngre utseende. Vanlige områder å behandle med mesoterapi er ansikt, hals, bryst og hender. Mage og ben er heller ikke uvanlig å behandle med mesoterapi.

 

Hvordan utføres en behandling med mesoterapi?

Mesoterapi utføres ved hjelp av en tynn nål som gir små og lette stikk i hudens overflate.
Kombinasjonen av alle disse stikkene, sammen med de ulike næringsstoffene i mesoterapi blandingen, er med på å stimulere hudens egne kollagen slik at huden får en lett og naturlig oppstramming.
 

Hvilke resultater kan man forvente etter mesoterapi?

Rett etter behandling med mesoterapi vil man se en øyeblikkelig hudforbedring, men det optimale resultatet etter mesoterapi ses ikke før etter 1-2 uker etter behandling. Det anbefales å ta 3-6 mesoterapi behandlinger totalt, med 2-4 ukers mellomrom mellom hver mesoterapi behandling. Dette bidrar til et ytterligere hudforbedrende og rynkereduserende resultat, som også er mer langvarig.
 
ansikt-840


Hvem kan behandles med mesoterapi?

De aller fleste kan behandles med mesoterapi, men mesoterapi anbefales ikke dersom du lider av en autoimmun sykdom, går på immunterapeutiske behandlinger, eller har kjent allergi ovenfor hyaluronsyre.
 

Hvordan ser jeg ut umiddelbart etter behandling me mesoterapi?

Rett etter behandling med mesoterapi er man som oftest ganske rød i huden. Dette vil vare i ca 2-3 dager etter behandling med mesoterapi. Hevelse er heller ikke uvanlig etter mesoterapi, og i enkelte tilfeller kan det oppstå små blåmerker etter mesoterapi injeksjonene. Er du veldig sensitiv i huden kan tilhelingsprosessen etter mesoterapi vedvare noen dager lenger. Sminke kan påføres kun få timer etter behandling med mesoterapi. Trening er også tillatt samme dag som behandling med mesoterapi.
 
 
kontakt-fornebuklinikken-julie-svenneby
LURER DU PÅ NOE OM MESOTERAPI?
Kontakt Julie på 67 11 54 22
info@fornebuklinikken.no
Bestill en uforpliktende konsultasjon for mesoterapi
GÅ TIL BESTILLING
Vanlige spørsmål
Vår garanti
Hvorfor velge oss
Før og etter operasjon
Prisliste