fornebuklinikken-logo-web

Mesoterapi

Mesoterapi er en injeksjonsbehandling som er med på å gi huden ny vitalitet, samtidig som den tilfører huden næring.  Dette er en effektiv behandling for de som ønsker naturlige resultater, samtidig som man oppretter en sunn og frisk hudkvalitet.


Behandlingen består av ulike ingredienser i form av hyaluronsyre, vitaminer, co-enzymer, mineraler og antioksidanter. Disse ingrediensene virker både hudoppstrammende og fuktighetsgivende, samtidig som de har en reparerende og beroligende effekt på huden. 
 
IMG_8096-kopi%202
LURER DU PÅ NOE?
Ta kontakt med Eva 
67 11 54 22
info@fornebuklinikken.no
Bestill en uforpliktende konsultasjon
GÅ TIL BESTILLING


Hva kan behandles med mesoterapi?


Mesoterapi brukes til å behandle blant annet:
 • Forberdring av hudkvalitet og hudtekstur
 • Pigmenteringer og pigmentforandringer
 • Akne / arr etter akne
 • Store porer
 • Fine linjer
 • Elastisitet tap
 • Rødhet 
 • Grå og gusten hudtone
 • Generell hudforbedring
 • Forebygging av rynker 
 • Solskader

Behandlingen kan dessuten virke drenerende og gir positive resultater når det kommer til poser under øynene. Mesoterapi kan også virke fettreduserende, og brukes derfor også til blant annet til behandling av dobbelthake, og «love handles». 
Behandlingen kan utføres på en rekke områder for å oppnå et yngre utseende. Vanlige områder er ansikt, hals, bryst og hender. Mage og ben er heller ikke uvanlig.

 

Hvordan utføres behandlingen?

Behandlingen utføres ved hjelp av en tynn nål som gir små og lette stikk i hudens overflate.
Kombinasjonen av alle disse stikkene, sammen med de ulike næringsstoffene, er med på å stimulere hudens egne kollagen slik at huden får en lett og naturlig oppstramming.
 

Hva kan forventes av resultater?

Rett etter behandling vil man se en øyeblikkelig hudforbedring, men det optimale resultatet ses ikke før etter 1-2 uker etter behandling. Det anbefales å ta 3-6 behandlinger totalt, med 2-4 ukers mellomrom mellom hver behandling. Dette bidrar til et bedre rynkereduserende resultat, som også er mer langvarig.
 
ansikt-840


Hvem kan behandles?

De aller fleste kan behandles med mesoterapi, men behandlingen anbefales ikke dersom du lider av en autoimmun sykdom, går på immunterapeutiske behandlinger, eller har kjent allergi ovenfor hyaluronsyre.
 

Hvordan ser jeg ut rett etter behandling?

Rett etter behandling er man som oftest ganske rød i huden. Dette vil vare i ca 2-3 dager etter behandling. Hevelse er heller ikke uvanlig, og i enkelte tilfeller kan det oppstå små blåmerker etter injeksjonene. Er du veldig sensitiv i huden kan tilhelingsprosessen vedvare noen dager lenger. Sminke kan påføres kun få timer etter behandling. Trening er også tillatt samme dag.
 
 
kontakt-fornebuklinikken-julie-svenneby
LURER DU PÅ NOE?
Ta kontakt med oss
67 11 54 22
info@fornebuklinikken.no
Bestill en uforpliktende konsultasjon
GÅ TIL BESTILLING
Vanlige spørsmål
Vår garanti
Hvorfor velge oss
Prisliste