jubileumslogo-2024-fullt%20navn

Smertefrihet og bedøvelse

Hos oss får du et nøye tilpasset program for smertelindring under- og etter din behandling. Vårt meget erfarne anestesiteam har gjennom lang tid utviklet egne prosedyrer for den mest optimale kombinasjonen av medikamenter for forebygging av smerter. 

Intravenøs narkose
Alle plastikkirurgiske operasjoner ved Fornebuklinikken utføres i intravenøs narkose, det vil si at du sover under inngrepet. Etter at du har sovnet, settes lokalbedøvelse. På denne måten reduseres den nødvendige dosen med narkosemiddel, og du vil ikke merke noe ubehag eller smerte. Ved å benytte denne metoden vil det også være mindre sjanse for kvalme og/eller ubehag etter narkosen.

Før operasjonen
Før operasjonen starter settes det inn en liten nål i armen der narkosemedisinene blir gitt.

Under operasjonen
Under operasjonen vil anestesisykepleier og anestesilege til en hver tid passe på at man har det bra og at det blir gitt riktige doser med bedøvelse og sovemedisin. Under en slik narkose vil man sove tungt og vil ikke kunne høre eller merke noe til det som skjer.

Etter operasjonen
Når operasjonen er ferdig vil vi ikke gi deg ikke mer sovemedisin og du vil våkne ganske raskt. Du vil føle deg litt trøtt en stund etterpå, men ellers vil man være i god form. Lokalbedøvelsen vil fortsatt virke noen timer slik at det ikke er vondt når man våkner.

Smertestillende
De fleste operasjoner vi utfører gir moderate sårsmerter og en følelse av spenning eller "spreng" i operasjonsområdet etter inngrepet. I tillegg til de smertestillende medisinene du har fått på resept før inngrepet, får du sterkere smertestillende medisiner med deg hjem. Ved å følge våre råd og anbefalte dosering av medisiner reduseres ubehaget til et minimum.

Les mer om hva som skjer når du får narkose her.
stine-bringsvor
LURER DU PÅ NOE?
Ta kontakt med oss
67 11 54 20
info@fornebuklinikken.no
Bestill en uforpliktende konsultasjon
GÅ TIL BESTILLING