jubileumslogo-2024-fullt%20navn
Vanlige spørsmål >
Ofte stilte spørsmål
Vår garanti >
Vår garanti
Hvorfor velge oss >
Om Fornebuklinikken
Før og etter operasjonen >
Plastisk kirurgi - før og etter operasjon

Restylane Vital Skinbooster

Leter du etter en behandling som gir huden ny fukt og glød? Da kan Restylane Vital Skinbooster være et alternativ for deg.
Julie
Julie Svenneby-Arvnes
Kosmetisk sykepleier
Bestill konsultasjon >
En behandling med Restylane Vital Skinbooster revitaliserer og gjenfukter huden i dypet ved hjelp av hyaluronsyre. Det er gjort grundige tester og studier som viser at Skinbooster øker hudens elastisitet, gir fastere, mykere og glattere hud, reduserer fine linjer og reduserer ujevnheter i huden som arr og solskader.

Les mer om Restylane
Har du spørsmål? Ta kontakt med oss >
IG_2017_60
kontakt-fornebuklinikken-julie-svenneby
LURER DU PÅ NOE?
Ta kontakt med oss
67 11 54 22
info@fornebuklinikken.no
Bestill en uforpliktende konsultasjon
GÅ TIL BESTILLING

Hva er egentlig hyaluronsyre?

Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen vår og er et sukkermolekyl som er en viktig del av bindevevets grunnsubstans. Det fungerer som en fuktbinder og et smøremiddel, og kan dessuten stimulere hudens egen evne til å reparere og å danne nytt kollagen og elastin.
 
Etterhvert som vi eldes avtar imidlertid kroppens egen evne til å produsere hyaluronsyre, og vi får lettere tørr og dehydrert hud. Samtidig som mengden hyaluronsyre avtar synker også produksjonen av kollagen og elastin, og løs hud, rynker og fine linjer blir mere fremtredende. Restylane skinbooster bidrar til å behandle og forebygge aldringsprosessen på en naturlig måte, slik at hudens spenst, volum og glød ivaretas.
 
Restylane Vital Skinbooster er 99% naturlig, og nesten identisk med kroppens egen hyaluronsyre. Kroppen «aksepterer» den derfor som sin egen, og det gir oss gode resultater med lav risiko for komplikasjoner.
 

Hvordan gjøres en behandling med Restylane Vital Skinbooster?

Behandlingen forgår ved at Skinbooster blir injisert i små doser under huden. Der tiltrekker den seg vann og gir en langvarig og dyp gjenfukting av huden. Den forbedrer også hudens kvalitet på lang sikt.
 
Antall behandlinger, mengde og intervaller tilpasses den enkelte pasient, men for å oppnå et optimalt resultat anbefaler vi normalt en kur på 3 behandlinger med 2-4 ukers intervaller. Resultatet varer i opptil 12 mnd. og i noen tilfeller lenger.
 

Hvem egner seg for Restylane Vital Skinbooster?

Behandlingen er egnet for alle hudtyper, og brukes også for å reparere aknearr, motvirke tørrhet i lepper, fine linjer på bryst, volumtap på hendene, samt strekkmerker og appelsinhud. Skinbooster kan med fordel kombineres med andre behandlinger som laser, peelinger og medisinske kremprogram for ytterligere effekt.
 
kontakt-fornebuklinikken-julie-svenneby
LURER DU PÅ NOE?
Ta kontakt med oss
67 11 54 22
info@fornebuklinikken.no
Bestill en uforpliktende konsultasjon
GÅ TIL BESTILLING

Etter behandling

Etter behandling kan man bli rød, øm, og lett hoven i huden. Små blåmerker kan også forekomme. Makeup kan legges på 6 timer etter behandling. Unngå trening samme dag.
Etter behandling med Restylane Vital Skinbooster vil kroppens egen produksjon av hyaluronsyre øke i det hudområdet som har blitt behandlet.
 

Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål
Det å bestemme seg for å gjøre en forandring er ofte knyttet til mye usikkerhet, og mange har flere spørsmål og bekymringer knyttet til dette. Er det smertefullt? Når kan jeg leve som normalt igjen? Hvordan skal jeg forholde meg etter inngrepet?

Se ofte stilte spørsmål her eller ta kontakt med oss, vi er her for å hjelpe deg.