fornebuklinikken-logo-web

Fjerning av tatoveringer

Vi er stolte av å kunne prenstere ALMA Harmony XL Pro Laser. Laseren er en Q-switch Nd:yag med 1064 nm laserhode som fjerner sorte, mørke blå, røde og grønne farger.

Laseren gjør at blekkpartiklene blir knust opp i mikroskopiske partikler, på denne måten kan kroppen selv kan absorbere og skille ut tatoveringsblekket. Kroppen klarer ikke å absorbere blekkpartiklene med en gang, så dette vil skje over en 2–3 ukers periode etter behandlingen. Det er derfor det tar tid før man ser effekten av en behandling.
Man må være klar over at det å fjerne tatoveringer tar tid, og det er ikke alltid hele tatoveringen forsvinner. Man bør vente ca 6–8 uker mellom hver behandling.

I utgangspunktet kan det være vanskelig å beregne eksakt hvor mange behandlinger man trenger. Dette er avhengig av hvilke farger og hvor dypt tatoveringsblekket sitter. ​
Det er ikke alle steder hvor det brukes godkjente farger til tatoveringer. Dermed kan det skapes en allergisk reaksjon når man fjerner den.

​Unngå sol på det området man ønsker å behandle i 6 uker før og 6 uker etter behandling.


Her finner du generell informasjon om hvordan du skal forholde deg før og etter laserbehandlinger.

Priser på laserbehandlinger finner du her.

Dersom du ønsker en time bestill under. Eller ring oss dersom det skulle være noe. Vi ønsker alle våre nye og eksisterende kunder velkommen. 

 
 

kontakt-fornebuklinikken-julie-svenneby
LURER DU PÅ NOE?
Ta kontakt med oss
67 11 54 20
info@fornebuklinikken.no
Bestill en uforpliktende konsultasjon
GÅ TIL BESTILLING