jubileumslogo-2024-fullt%20navn
Fornebuklinikken_axel-justert-hvit-frakk-v2

Dr. Axel Rein Barstad

Overlege, spesialist i plastikkirurgi
Studerte medisin ved det Jagiellonske Universitet, Krakow.

Axel har vært del av Rikhospitalets brystgruppe, med fokus på rekonstruksjon av bryst etter kreft, med proteser og onkoplastiske teknikker, og kjønnsbekreftende brystkirurgi, kvinne til mann og mann til kvinne.

Jeg vil gjerne uttrykke min dype takknemlighet til hele teamet for den enestående omsorgen og støtten jeg mottok under hele prosessen. Fra det øyeblikket jeg trådte inn på klinikken, ble jeg møtt med en varm velkomst av resepsjonisten, som satte tonen for den positive opplevelsen jeg hadde. Dr. Axel Rein Barstad som utførte operasjonen, var imøtekommende og forståelsesfull gjennom hele prosessen. Hans evne til å kommunisere tydelig og beroligende gjorde hele opplevelsen langt mer håndterbar.
 
Jeg må også nevne den omsorgsfulle og varme sykepleieren som passet på meg før og etter operasjonen. Hennes støttende tilstedeværelse bidro virkelig til å gjøre hele opplevelsen mer behagelig. Jeg er takknemlig for den dedikerte innsatsen hun la ned for å sikre at jeg følte meg komfortabel og ivaretatt. Anestesilegen og resten av teamet på operasjonsstuen var også fantastiske. De sørget for at jeg følte meg trygg og ivaretatt gjennom hele prosessen, og jeg ble virkelig beroliget av deres profesjonalitet og omsorg. Jeg er også dypt imponert over hvordan hele teamet på Fornebuklinikken klarer å kombinere profesjonalitet med omtanke. Jeg er mer enn fornøyd med resultatet av operasjonen og takknemlig for den positive opplevelsen jeg hadde på klinikken, og jeg vil ikke nøle med å anbefale dere til andre.
 
Dr. Axel utförde min ögonlocks operation. Allt gick så smidigt och professionellt både före och efter operationen. Fantastiskt resultat utan någon som helst smärta efteråt. Jag kan varmt rekommendera Axel.

Tilbakemelding på legelisten.no
Jeg har fått hjelpe til brystkonstruksjon og brystløft når alle andre kirurger jeg hadde gått til sa det ikke var mulig å få til et godt resultat. Jeg er kjempefornøyd å har endelig bryster jeg kan være stolt av. På fornebuklinkken ble jeg møtt med profesjonalitet og respekt. De er profesjonelle og kjempe dyktige som kirurg team og dette skaper trygge rammer for et vellykket resultat.

Tilbakemelding på legelisten.no
Superfornøyd med fornebuklinikken og Axel⭐️ Alle er utrolig hyggelige og gjør sitt beste for å gi en god opplevelse. Jeg har operert brystimplantater der to ganger og kunne ikke bedt om en bedre plass å gjøre dette.

Tilbakemelding på legelisten.no
Dr. Barstad er en kjempedyktig kirurg og en meget behagelig person. Resultatet ble mye bedre enn forventet. Han anbefales på det sterkeste!

Tilbakemelding på legelisten.no

Jeg dro til Axel Barstad for konsultasjon ”mommy makeover”. Ble godt tatt vare på, han ga masse tips tilpasset min kropp og lyttet til mine ønsker. Han er ærlig, sier nei når det trengs og kommer med gode forklaringer og tips istedenfor. Han gjør ikke noe ekstra som egentlig ikke trengs, og pusher ikke på pasienten som jeg har inntrykk av at enkelte plastikk kirurger gjør. Han er veldig dyktig, tok godt og profesjonelt hånd om mine plager. Jeg skapte fort tillit til han nettopp på grunn av dette.

Vi tok bukplastikk først, og 6 dager etter operasjonen tok vi brystløft med implantat. Etter hans vurdering og anbefaling.

Ønsket ett naturlig resultat, og det var han veldig enig i og ga meg det resultatet jeg ønsket. Han er utrolig dyktig, tar deg alvorlig både før, under operasjonsdagen og etter operasjon. Ringer, følger opp og er tilgjengelig.

Han har gitt meg ett nytt liv, en kropp jeg ikke trenger å gjemme lenger. Han har gitt meg selvtilliten tilbake på alle mulige måter. Fikk ett inntrykk av at han er opptatt av riktig proposjoner i forhold til hver enkelt kropp, og resultatet ble (igjen) veldig naturlig og fint.

Axel Barstad er en kirurg jeg vil anbefale på det sterkeste, og kommer alltid til å anbefale han videre til andre.
Alle ansatte jeg møtte på klinikken tok godt vare på meg, før, under og etter operasjon. De er utrolig flinke til å se enkelt individ, tilrettelegger for deg, hjelper deg og muntrer deg opp. De er imøtekommende og betryggende fagfolk. Bare positive opplevelser hos fornebuklinikken.

Tusen takk for at du fikk frem den gamle meg igjen.


Tilbakemelding på legelisten.no

Erfaring

Har du spørsmål? >
Vi er her for å hjelpe deg. Ta gjerne kontakt med oss!
Bestill en uforpliktende konsultasjon her.

Våre spesialister

Fornebuklinikken_marius-justert-hvit-frakk
Dr. Marius Barstad
Klinikksjef og partner i Fornebuklinikken, spesialist i plastikkirurgi, generell kirurgi og thoraxkirurgi. Dr. Med.
Les mer >
Dr. Marius Barstad
Fornebuklinikken_j-justert-hvit-frakk
Dr. Jørgen Utvoll
Overlege og partner i Fornebuklinikken, Spesialist i plastikkirurgi
Les mer >
Dr. Jørgen Utvoll
Fornebuklinikken_bjorn-justert-hvitfrakk
Dr. Bjørn Tvedt
Overlege og partner i Fornebuklinikken, spesialist i ØNH -og plastikkirurgi
Les mer >
Dr. Bjørn Tvedt
Fornebuklinikken_axel-justert-hvit-frakk-v2
Dr. Axel Rein Barstad
Overlege, spesialist i plastikkirurgi
Les mer >
Dr. Axel Rein Barstad