fornebuklinikken-logo-web

Restylane – hva er det?

Restylane består av hyaluronsyre (HA), et stoff som finnes naturlig i kroppen. Restylane er verdens mest benyttede og dokumenterte HA filler, og regnes i dag som ”The Gold Standard” innenfor denne behandlingskategorien. Restylane er en serie skjønnhetsprodukter som brukes for å glatte ut rynker, forme leppene og framheve konturer. Med Restylane gjør du et trygt valg.

Restylane® produseres av legemiddelselskapet Galderma, et av verdens største dermatologiske selskap. Produktene er utviklet og produsert i Sverige. Det er den første hylauronsyrefilleren på markedet og den har vært tilgjengelig for pasienter i mer enn 17 år (helt siden 1996). Den er brukt i over 20 millioner behandlinger verden over og derfor den mest brukte filleren i dag. Restylane er et trygt valg for deg som pasient.
 

NYHET! Prøv de helt nye Restylane Lip produktene som gir deg uimotståelig myke lepper.

kontakt-fornebuklinikken-julie-svenneby
LURER DU PÅ NOE?
Ta kontakt med oss
67 11 54 22
info@fornebuklinikken.no
Bestill en uforpliktende konsultasjon
GÅ TIL BESTILLING

Vurderer du å prøve Restylane?

Tillit og trygghet er alfa og omega – bruk original Restylane.

I Norge finnes det autorisasjon på alle godkjente behandlere som jobber med Restylane. Behandler skal ved konsultasjon og behandling med Restylane alltid bære gyldig ID-kort. Da er du trygg på at behandleren har relevant medisinsk bakgrunn, og at du vil få tilbud om behandling med originale produkter. Autorisasjonen  innebærer også at behandleren har omfattende opplæring og support av Galderma (leverandøren til Restylane), og er oppdatert på de nyeste behandlingsteknikkene.
Les mer på: www.restylanenorge.no eller www.restylane.no
 
Restylane finnes KUN på utvalgte klinikker, så Ikke la deg lure av useriøse aktører som påstår at de benytter disse produktene. Sørg for å være sikker på at produktene du får alltid er originale.

 

Sjekkliste før behandling:

 • Spør alltid etter gyldig ID-kort ved behandling
 • Se alltid etter Certified Restylane clinic logo på klinikkens hjemmeside.
 • Klinikken skal finnes under «Finn klinikk» på Restylane sine hjemmesider www.restylanenorge.no 

 

Hvorfor trenger jeg filler?

Demp aldringstegnene med filler. Huden forandres etter hvert som vi blir eldre. Et av de viktigste stoffene i huden er hyaluronsyre, som binder vann og dermed bidrar til å fukte huden innenfra og skape fylde og struktur. Når vi blir eldre svekkes kvaliteten på hyaluronsyren, og kollagen og elastinfibrer brytes ned. Alt dette gjør huden tørrere, spensten forsvinner og aldringstegn som linjer og rynker begynner å dukke opp. Restylane kan motvirke dette. Hyaluronsyren i produktene, som ligner kroppens egen hyaluronsyre, kan injiseres og dermed tilføre ny, frisk hyaluronsyre, slik at aldringstegn du ikke ønsker å beholde dempes eller glattes ut. Kliniske studier viser også at Restylane hjelper kroppen til selv å øke produksjonen av kollagen, og kan således virke forebyggende på aldringsprosessen. Restylane er den filleren på markedet som er mest lik kroppens egen. Dette er grunnen til at det oppleves svært få reaksjoner ved behandling med disse produktene.

 

Hva kan en fillerbehandling gjøre for meg?

Restylane finnes i flere varianter som på forskjellige måter framhever eller forbedrer utseendet ditt.
Restylane kan benyttes enten du ønsker å forynge huden, glatte ut rynker, gjenopprette volum i ansiktet, markere konturer eller definere leppene. Det finnes uansett et produkt fra Restylane for deg.
Autorisert behandler vil velge det produktet fra Restylane som passer deg og din hudtype best. I Restylane sin portifolio finnes:

 • Restylane 0,5 ml,  1,0 ml
 • Restylane uten Lidocain

 • Restylane Lyft

 • Restylane Defyne

 • Restylane Refine

 • Restylane Fynesse

 • Restylane Lyps og Kysse

 • Restylane Volyme

 • Restylane Vital og Vital Light

 • Glatte ut linjer


Linjer og rynker kan gi ansiktet karakter og personlighet, men ikke alle rynker er like flatterende. Fillerbehandling glatter ut linjene på en rask, enkel og trygg måte. Restylane gjør at resultatet er naturlig, slik at du fortsatt beholder ditt eget utseende. Fillerbehandling gjør deg til en litt mykere utgave av deg selv.

 
 • Skape fyldigere lepper

Leppene er ansiktets midtpunkt, og får ofte mye oppmerksomhet. Vi tilbyr to produkter spesialutviklet for lepper. Restylane Lyps og Restylane Kysse
Begge produktene  gjør leppene uimotståelig myke, og med lang varighet (opptil 6 mnd). Etter endt behandling får du alltid med deg en Restylane leppepomade eller  Lipgloss.

 

 • Ansiktskonturering og volum

Med årene mister ansiktstrekkene sin rundhet. Restylane gjenoppretter raskt og enkelt volum i de mest utsatte områdene. Du kan også få en mer definert hake eller mer markerte kinnben. Restyalne kan i tillegg brukes til å definere kjeve.
 

 • Hudforyngelse – Forbedre hudens spenst og struktur

Restylane Vital Skinbooster er en behandling for deg som ønsker et naturlig resultat. Dette er en av våre mest etterspurte behandlinger. Skinboosters er en prisbelønnet og anerkjent skjønnhetsbehandling som gir huden glød ved å glatte ut huden skånsomt og naturlig fra innsiden.  Ved å fylle på med hyaluronsyre under huden, øker Skinboosters fuktbalansen og gir huden bedre spenst og struktur. Det er vitenskapelig bevist at Skinboosters forbedrer hudkvaliteten, og  kan blant annet brukes til å forynge utseendet på ansikt, hals, utringning og hender. Restylane skinbooster er også fantastisk på arr. Her bruker vi både Restylane Vital og Restylane Vital light.

Behandlingen forgår ved at produktet blir injisert i små doser under huden. Der tiltrekker den seg vann og gir en langvarig og dyp gjenfukting av huden. Den forbedrer også hudens kvalitet på lang sikt.  Vi anbefaler en kur på 3 behandlinger med 2-4 ukers intervaller. Resultatet varer i opptil 12 mnd og i noen tilfeller lenger. Antall behandlinger, mengde og intervaller tilpasses den enkelte pasient.

 

Må jeg ta bedøvelse før fillerbehandling?

Ettersom alle opplever smerte forskjellig, leveres Restylane både med og uten innebygd bedøvelse, noe som kan føles betryggende. En bedøvelseskrem kan også benyttes før injeksjoner med Restylane.
 

Hvor lenge er effekten av behandlingen synlig?

Resultatet av kun én behandling med Restylane er synlig umiddelbart, og kan vare i inntil et år. Med oppfølgingsbehandling av Restylane i løpet av ni måneder etter din første behandling, kan den synlige effekten av Restylane vare i inntil 18 måneder.
Etter en leppebehandling med Restylane kan det være behov for oppfølgingsbehandling etter seks måneder. De forskjellige Restylane produktene har litt forskjellige protokoller. Forhør deg med din Restylane behandler.

 

Hvordan vil jeg se ut rett etter behandlingen?

Etter behandling med Restylane er det vanlig å bli litt hoven og rød. Du kan fint gå på jobb dagen etter en Restylane behandling. Forhør deg med din Restylane-behandler på Fornebuklinikken.

 

Hvordan går jeg fram for å få utført en behandling?

Dersom du aldri før har fått utført fillerbehandling og er usikker på hva du kan forvente eller om en slik behandling passer for deg kan du velg å ta en uforpliktende hudkonsultasjon hos en av våre svært erfarne behandlere.  Etter konsultasjonen velger du selv om du ønsker å avtale ny tid for å få gjennomført behandlingen. Alternativt kan du velge å betille time til hudkonsultasjon og samtidig behandling.
Ofte stilte spørsmaal

Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål
Det å bestemme seg for å gjøre en forandring er ofte knyttet til mye usikkerhet, og mange har flere spørsmål og bekymringer knyttet til dette. Er det smertefullt? Når kan jeg leve som normalt igjen? Hvordan skal jeg forholde meg etter inngrepet?

Se ofte stilte spørsmål her eller ta kontakt med oss, vi er her for å hjelpe deg.