KONSULTASJON TROMSØ

FB_Ine_Mork

Dr. Ine Mørk

Dr. Ine Mørk studerte medisin ved Universitetet i Lübeck, Tyskland, og er spesialist i plastikk- og rekonstruktiv kirurgi fra Oslo Universitetssykehus Ullevål.

Hun har lang og bred erfaring innen ulike plastikkirurgiske inngrep og er den første in Norden som ufører en ny, anerkjent teknikk innen intimkirurgi.

PLASTIKKIRURGISK KONSULTASJON I TROMSØ

 

Ny dato for besøk 19. juni 2019.


Fornebuklinikken har siden 1984 foretatt flere kosmetiske inngrep enn noen annen privatklinikk i Norge, og mange av disse pasientene kommer fra Tromsø og omegn. Våre anerkjente plastikkirurger konsulterer derfor nye pasienter i Tromsø med jevne mellomrom hos hudpleieklinikken Mediva. Selve operasjonene finner sted på Fornebuklinikken.

Under konsultasjonen gjør vi en individuell vurdering av ditt behov, diskuterer med deg hvilken behandlingsmetode som egner seg best, og hvilket resultat som kan forventes. Du vil få svar på eventuelle spørsmål. Vanligvis tas det også bilder av området som skal behandles til journalen.
 
Mediva holder til i lekre lokaler i Tromsø sentrum. Klinikken er er spesialisert på medisinske og kosmetiske hudbehandlinger, og eies og drives av spesialsykepleier Marianne Brattli.
 

Konsultasjonstider

Neste besøk : 19.juni 2019. Bestill time her!
 

Adresse Tromsø

mediva
Grønnegata 10, 9008 Tromsø
Klinikk Mediva, 454 39 787
www.mediva.no

 

Om fornebuklinikken

Ved Fornebuklinikken kan vi hjelpe deg med med både større operasjoner og mindre omfattende inngrep. Uavhengig av hva du velger kan du være trygg på at vi benytter dokumenterte metoder utført av noen av landets mest erfarne kirurger.

Time til konsultasjon i Trondheim bestiller du enkelt her, eller ved å kontakte oss på telefon 67 11 54 20.
 Våre kirurger er til en hver tid oppdaterte innen moderne operasjonsteknikker og vi er et kompetansesenter for mini invasiv endoskopisk plastikkirurgi innen bryst- og ansiktskirurgi. Under menypunktet  operasjon
kan du lese mer om hvilke behandlinger vi tilbyr.

Du vil få et bedre utbytte av konsultasjonstimen din dersom du:
 
  • leser våre informasjonssider om inngrepet du vurder nøye før konsultasjonen
  • har sett nærmere på en aktuell dato for en eventuell operasjon
  • har oversikt over eventuelle medisiner og vitaminer du bruker fast
  • har oversikt over din medisinske historikk
  • har en klar oppfatning av målsetningen din med inngrepet.

Før konsultasjonstimen vil du bli kontaktet av en av våre pasientkoordinatorer for utfylling av helseskjema.