fornebuklinikken-logo-web

Vår historie

Fornebuklinikken ble startet i 1984 av Dr. Erik Dillerud og var den gang Norges første privatklinikk for plastisk kirurgi. Klinikken var også svært tidlig ute med nye behandlingsformer, og var den første klinikken i Nord-Europa som startet med liposkulptur (fettsuging).     

I 1998 flyttet klinikken inn i ærverdige Villa Bjerkeli på Fornebu, som opprinnelig ble bygget for statsminister Michelet i 1915.
I 2008 solgte Dr. Dillerud klinikken til to av de nåværende eierne, Dr. Pål Schistad og Dr. Marius Barstad. De nye eierne fikk raskt behov for mer plass, og ønsket å bygge Norges mest moderne kompetansesenter for plastisk kirurgi.
Etter en omfattende byggeprosess med en operasjonsavdeling utrustet som et høyteknologisk sykehus, stod den nye klinikken i Fornebuveien 50 klar i slutten av 2010.
I starten på 2020 rammes vi av en tragedie, idet dr. Pål Schistad faller død om i skisporet. Dr. Schistad vil bli dypt savnet av kollegaer og venner på Fornebuklinikken.
Partnere i Fornebuklinikken er i dag Dr. Marius Barstad, Dr. Bjørn Tvedt, Dr. Jørgen Utvoll og adm.dir. Veronika Valskaar