fornebuklinikken-logo-web
BTjust

Dr. Bjørn Tvedt

Overlege og partner i Fornebuklinikken, spesialist i ØNH -og plastikkirurgi
Overlege, spesialist i ØNH -og plastikkirurgi Studerte medisin ved Universitetet i Bergen. Er en av ytterst få i Norge som har spesialisert seg på både ØNH- og plastisk kirurgi.

Utdannelse

1996: Cand. med. fra Universitetet i Bergen.
2008: Godkjent spesialist i plastisk og rekonstruktiv kirurgi ved Oslo Universitetssykehus.
2009: Godkjent spesialist i ØNH-kirurgi ved Oslo Universitetssykehus.
 

Bakgrunn

 • Overlege og partner Fornebuklinikken fra 2022
 • Dr. Bjørn Tvedt har jobbet med plastisk og rekonstruktiv kirurgi og ØNH-hode, hals kirurgi ved Oslo Universitetssykehus. Han er en av ytterst få i Norge som har spesialisert seg på både ØNH- og plastisk kirurgi.
 • Dr. Bjørn Tvedt har jobbet ved Klinikk Bunæs i Bærum, hvor han ble introdusert for estetisk kirurgi og fikk erfaring innen estetiske hudbehandlinger, nese- og ansiktskirurgi.
 • Etter et «fellowship» ved Akademiklinikken i Stockholm i 2010 bygget han i 2012 opp Akademiklinikkens avdeling i Norge der han var klinikkens faglige leder i 10 år.  Dr. Tvedt har lang erfaring med alle typer estetiske operasjoner, med over 1000 inngrep hvert år de siste 10 årene. Han var overlege og øverste ansvarlig lege for alle Akademiklinikens estetiske klinikker i Norge i perioden 2012-2022.
 • Med hans inntreden på Fornebuklinikken får vi i tillegg spesiell kompetanse i den moderne æra innen kroppsforming; Han har introdusert nye teknikker og konsepter til Norge som «Brazilian Butt Lift (BBL), HighDefLipo, Gliding Brow Lift (GBL), Preservation Rhinoplasty og Croton peel. Han er overbevist om at god estetisk kirurgi og medisin bør sees på som livskvalites -økende  behandlinger.
 • Han er også den første som har utviklet et systematisk diagnose-verktøy for helhetlig estetisk ansiktsvurdering og diagnostisering av attraktivitet (2012). Han har 14 års erfaring med lasere, hudbehandlinger og fillere, og har vært medlem av Allergans Advisory Board for komplikasjonsbehandling , Allergans Advisory Board for Belkyra, og Galderma Advisory Board for komplikasjonshåndtering.
 
 • Dr. Bjørn Tvedt er både aktiv deltaker, og ettertraktet foredragsholder, på nasjonale og internasjonale medisinske kongresser.  
 • Internasjonalt er han også en ettertraktet foreleser både i temaer på kosmetisk kirurgi og estetiske behandlinger som botox,  fillers, lasere og kjemisk peeling.
 • Han er instruktør i ikke-invasive behandlinger, og holder workshops om dette i de nordiske landene.  I disse foraene deler han, og gir innsikt til bransjen, om hvordan man kan levere ekte helseverdi til pasienter gjennom en naturlig forskjønnelsesprosess.
 • Han holder kurs i ansiktsanatomi for leger og sykepleiere ved Universitetet i Århus.
 • Han har i en årrekke undervist i estetikk og skjønnhetsvitenskap ved Universitetet i Buskerud.
 
 
Har du spørsmål? >
Vi er her for å hjelpe deg. Ta gjerne kontakt med oss!
Bestill en uforpliktende konsultasjon her.

Våre spesialister

Marius_B
Dr. Marius Barstad
Klinikksjef og partner i Fornebuklinikken, spesialist i plastikkirurgi. Dr. Med.
Les mer >
Dr. Marius Barstad
joergen-utvoll
Dr. Jørgen Utvoll
Overlege og partner i Fornebuklinikken, Spesialist i plastikkirurgi
Les mer >
Dr. Jørgen Utvoll
BTjust
Dr. Bjørn Tvedt
Overlege og partner i Fornebuklinikken, spesialist i ØNH -og plastikkirurgi
Les mer >
Dr. Bjørn Tvedt
Fornebuklinikken%20beskj%C3%A6rte_BAW_15
Dr. Ine T. Mørk
Overlege, spesialist i plastikkirurgi
Les mer >
Dr. Ine T. Mørk