Se opp for falske Facebook-annonser

Firmaet "Formlife" utnytter Fornebuklinikkens merkenavn ved å undertegne sine useriøse annonser med "www.fornebuklinikkens.com".

Vi har mottatt flere henvendelser vedrørende annonser på Facebook fra et firma som misbruker vårt merkenavn for å selge udokumenterte "antirynkebehandlinger", hudkremer osv. I følge tipsene skal firmaet være useriøst og det har dessverre vært noen som har latt seg lure som har måttet sperre kredittkortene sine pga nettsvindel.

I annonsene er avsenderen tilsynelatende "www.fornebuklinikkens.com" som er uheldig lik vårt domenenavn, men Fornebuklinikken AS har ingenting med firmaet "Formlife" å gjøre. Tvert i mot har vi rapportert inn misbruket og gjort det vi kan for å stoppe dette, men som viser seg å være vanskelig. Vi ønsker derfor med dette å advare dere mot å gå i denne fellen.Bestill en konsultasjonstime

Har du faglige spørsmål eller ønsker en individuell vurdering, er du velkommen til å bestille en uforpliktende konsultasjonstime hos en av våre erfarne plastikkirurger/karkirurger.