Se ditt forventede resultat på forhånd

Nå har Vectra 3D bildesystem ankommet!

Fornebuklinikken var den første klinikken i Norge som introduserte 3D-bildeanalyse ved konsultasjonen før en brystforstørrelse. Vi har dermed lang erfaring med denne verdifulle undersøkelsen, og tilbyr dette kostnadsfritt. 
I tillegg til en grundig undersøkelse av en erfaren plastikkirurg, vil det skapes et estimert 3D-bilde av deg for å vise det mulige tilnærmede resultatet. Denne metoden bidrar til et riktig valg av type protese og størrelse, for igjen å sikre deg et mest mulig optimalt resultat.

Les også: Fornebuklinikkens priser

Hvordan virker det?

Både VECTRA ® 3D-kamera og skulptøren ™ programvaren som gjør dette mulig ble utviklet av Canfield Imaging Systems, verdens ledende leverandør av medisinsk fotografering systemer.

Les også: Brystforstørrelse hos Fornebuklinikken

Prosessen starter med en VECTRA 3D avbildning under konsultasjonen. I løpet konsultasjonen, brukes Vectra-systemet til å produsere et tredimensjonalt fotografi av deg som pasient. Deretter bruker vi programvaren til å simulere de forventede resultatene av en brystforstørrelse. Etter 3D-bildene av pasienten er opprettet, kan de sees fra alle vinkler, samt side-by-side sammenligninger og gjennomskinnelig overlegg. Alt dette gjøres sammen med doktoren.

Vectra 3D bildesystem lar deg forhåndsvise hvordan resultatet blir

Les også: Brystløft hos Fornebuklinikken

Dette vil hjelpe deg til å ta en trygg og riktig avgjørelse. Ring 67115420, send SMS med KONSULT til 2007 eller trykk her for en konsultasjonstimeBestill en konsultasjonstime

Har du faglige spørsmål eller ønsker en individuell vurdering, er du velkommen til å bestille en uforpliktende konsultasjonstime hos en av våre erfarne plastikkirurger/karkirurger.