Fornebuklinikken med nye eiere

Fornebuklinikken AS ble i august 2008 solgt til dr. Pål Schistad ( CV) som i flere år har arbeidet ved klinikken. Fra første mars 2009 har vi den glede og meddele at dr. Marius Barstad (CV) også begynner hos oss som likeverdig medeier og partner.

Vårt mål er å drive Fornebuklinikken i samme ånd= som tidligere, med fokus på best mulig kvalitet og trygghet for våre pasienter.

Klinikken ble etablert som Norges første klinikk innen kosmetisk og plastikkirurgi. Flere tusen fornøyde pasienter har fått sine ønsker oppfylt ved vår klinikk.

I dag er Fornebuklinikken Norges største selvstendige og selveide klinikk, med dr. Barstad og dr. Schistad som ansvarlige kirurger. Begge har omfattende utdannelse og erfaring innen plastisk kirurgi, både i fra Ullevål Universitets sykehus og Rikshospitalet før de besluttet å gå inn i privat virksomhet. Dr. Barstad har hatt mange års tilknytting til Axess spesialist sykehus med ansvar for rekonstruk= tiv kirurgi og kosmetisk kirurgi. Deretter var han overlege og partner ved Nobel Clinic og Teres Medical Group.

Dr. Schistad har også hatt mange års tilknytning til både Axess spesialistsykehus og Aleris sykehuset med hovedtyngde innenfor rekonstruktiv og kosmetisk kirurgi. Fra 2004 har han vært overlege ved  Fornebuklinikken.

Vi har spesialutdannede sykepleiere og administrativt personale med høy kompetanse.

Klinikkens mål har alltid vært å være best, intet mindre!

Det er opp til vår stab og oss selv å leve opp til dette målet. Vi vil derfor gjøre alt vi kan for at du skal få den informasjonen du trenger, og for at dine forventninger og ønsker blir innfridd.

Vi ønsker med dette alle våre tidligere og nye pasienter velkommen.

Vi tar deg på alvor!Bestill en konsultasjonstime

Har du faglige spørsmål eller ønsker en individuell vurdering, er du velkommen til å bestille en uforpliktende konsultasjonstime hos en av våre erfarne plastikkirurger/karkirurger.