Brystforstørrelse med fettransplantasjon

Fornebuklinikken er først igjen, og tilbyr brystforstørrelse med fettransplantasjon. Vi tar fett fra et sted på kroppen hvor du har for mye, og bruker det til å gi deg en naturlig brystforstørrelse.

Vi har investert i et nytt spesialapparat, som på en særdeles skånsom måte suger ut og vasker fett, slik at det kan transplanteres til andre deler av kroppen. Det har i mange år vært vårt ønske å kunne fjerne fettet fra deler av kroppen hvor det er for mye, for eksempel mage, hofter eller lår, for så å kunne bruke fettet til å forstørre brystene. Nå er dette virkelighet. Best egnet er kvinner som kun ønsker en relativt moderat brystforstørrelse, for eksempel en størrelse økning i BH cup, eller kvinner som ønsker å få tilbake fasongen og volumet som forsvant i fra brystene etter amming. Med denne metoden oppnår man både figurforming, med lokal fjernelse av fettansamlinger, og større og penere bryster. 

Fornebuklinikkens kirurger dr. Pål Schistad og dr. Marius Barstad har årelang erfaring med tradisjonell transplantasjon av fettceller. Fettransplantasjon kan benyttes for å korrigere bløtdelsskader/ujevnheter etter ulykker eller kirurgi. Metoden benyttes ofte for å forbedre resultatet i forbindelse med rekonstruksjon av bryst hos brystkreftopererte. Begge har høstet erfaring med den nye metoden for transplantasjon av fett i forbindelse med hospitering ved renommerte klinikker i utlandet. Den nye metoden gir muligheten til å transplantere større mengder fett slik at brystforstørrelse kan oppnås. Brystene vil etter inngrepet være helt naturlige, uten implantater. Ca 70 % av de transplanterte fettcellene vokser fast og blir permanente. Ønsker man større volum enn det som oppnås etter en behandling, kan behandlingen gjentas. 

Fettcellene legges inn i brystet gjennom kun tre til fire små åpninger som etterlater arr på to til tre millimeter, og som over noe tid blir nærmest usynlige. Inngrepet utføres i narkose, og er derfor uten ubehag for kvinnen. Man er raskt tilbake til normalt aktivitetsnivå. 

Brystforstørrelse med fettransplantasjon hindrer ikke brystundersøkelser med mammografi eller MR. 

Kontakt oss for konsultasjon eller for mer informasjon.Bestill en konsultasjonstime

Har du faglige spørsmål eller ønsker en individuell vurdering, er du velkommen til å bestille en uforpliktende konsultasjonstime hos en av våre erfarne plastikkirurger/karkirurger.