Dr. Dennis Hammond, berømt amerikansk plastikkirurg gjester Fornebuklinikken

Den 14. og 15. mai arrangerte vi på Fornebuklinikken, sammen med Motiva, en workshop med dr. Hammond.

Man opererte pasienter på tre operasjonsstuer samtidig, slik at inviterte plastikkirurger fra Belgia, Sverige, Danmark, Tyskland og den Tsjekkiske Republikk kunne studere live, dr. Hammond og Fornebuklinikkens kirurger sine operasjonsmetoder. Pasientene var valgt med forskjellig vanskelighetsgrad, brystforstørrelse, brystforstørrelse med brystløft, justeringsoperasjoner etter ulike komplikasjoner etter brystkirurgi, slik at man kunne vise ulike løsninger basert på nøye planlegging og lang erfaring gjennom mange år.


bildetittel Etter live-operasjoner hadde man en teoretisk sesjon med foredrag og mulighet for faglig diskusjon.

Møtet må sies å ha vært en stor suksess, og gav stort faglig utbytte for alle deltagerne.

Spesiell takk rettes til dr. Hammond, som reiste hele veien fra Grand Rapids, Michigan, for å dele sin kunnskap med oss. Vi anser det som en stor ære.

Dr. Hammond

Og, takk til pasientene som var villige til å delta. Det ble litt venting, men stemningen var upåklagelig. Tilbakemeldinger vi har fått er udelt positive, noe som gjør at dette frister til gjentagelse.Bestill en konsultasjonstime

Har du faglige spørsmål eller ønsker en individuell vurdering, er du velkommen til å bestille en uforpliktende konsultasjonstime hos en av våre erfarne plastikkirurger/karkirurger.