Nyhetsoversikt

Det handler om etikk

"Mange vil påstå at vi er uetiske som i det hele tatt eksisterer, men vi mener vi er sannferdige og prøver å rettlede pasienter ved å fortelle dem om muligheter og komplikasjoner." Dr. Marius Barstad

Fortsett å lese...

Fornebuklinikken er re-sertifisert

Å være sertifisert for vårt kvalitetsarbeid, ISO-NS-9001-2008, skal hjelpe oss ytterligere å etterleve vårt mål om førsteklasses behandling i trygge og profesjonelle omgivelser.

Fortsett å lese...

Fornebuklinikken får ny kirurg!

Lars Haukeland tiltrer stilling som kirurg ved Fornebuklinikken 17 februar.

Fortsett å lese...

Tjener millioner på å forstørre pupper

- Vi har fått en datamaskin som viser pasientens brystøkning i 3D-bilder.

Fortsett å lese...

Først ute i Skandinavia med "medisinsk lim" - Moderne behandling mot åreknuter

Medisinsk lim er en ny og smertefri metode mot åreknuter. Enkelt forklart går kirurgen inn i venene og limer dem sammen med ”superlim”

Fortsett å lese...

Sykehusstatus

Fornebuklinikken er glade for å kunne informere at vi nå har fått status som et offentlig godkjent sykehus.

Fortsett å lese...

Vi er blitt ISO-sertifisert

Å være sertifisert for vårt kvalitetsarbeid, ISO-9001, skal hjelpe oss ytterligere å etterleve vårt mål om førsteklasses behandling i trygge og profesjonelle omgivelser.

Fortsett å lese...

Vi tilbyr nå åreknutekirurgi

Har du problemer med åreknuter? Vi ønsker to av landets fremste karkirurger velkommen til Fornebuklinikken for å tilby deg det nyeste innen åreknutebehandling.

Fortsett å lese...

Se opp for falske Facebook-annonser

Firmaet "Formlife" utnytter Fornebuklinikkens merkenavn ved å undertegne sine useriøse annonser med "www.fornebuklinikkens.com".

Fortsett å lese...

Nye nettsider

Vi er stolte av å kunne ønske deg velkommen til våre nye nettsider! Vårt mål har alltid vært å ha skandinavias beste informasjonssider om kosmetisk kirurgi. I tillegg fokuserer Fornebuklinikkens nye nettsider på våre pasienters behov, brukervennlighet og design.

Fortsett å lese...

Fornebuklinikken har aldri brukt PIP-proteser

Vi har med bakgrunn i flere artikler fått mange henvendelser i forhold til implantater fra PIP (Poly Implant Prothese) i Frankrike, og ønsker å presisere følgende

Fortsett å lese...

Se ditt forventede resultat på forhånd

Nå har Vectra 3D bildesystem ankommet!

Fortsett å lese...

Fornebuklinikken har donert utstyr til sykehus i Kenya

I august var det to spente medisinstudenter, Malu Lian og Håvard Hestdalen, som satt kursen mot Kenya i Øst-Afrika hvor de jobbet tre uker frivillig på en barsel- og fødeavdeling på Kapsabet District Hospital.

Fortsett å lese...

Brystforstørrelse med fettransplantasjon

Fornebuklinikken er først igjen, og tilbyr brystforstørrelse med fettransplantasjon. Vi tar fett fra et sted på kroppen hvor du har for mye, og bruker det til å gi deg en naturlig brystforstørrelse.

Fortsett å lese...

Forbedring av private pasienters rettigheter

Pasientskadeloven er endret slik at Norsk Pasientskadeerstatning (NPE) også gjelder for skader som kan oppstå under behandling i private klinikker. Fra 2009 skal pasienter som får skade i forbindelse med behandling i det private helsevesen fremme krav om erstatning til NPE.

Fortsett å lese...

Fornebuklinikken med nye eiere

Fornebuklinikken AS ble i august 2008 solgt til dr. Pål Schistad ( CV) som i flere år har arbeidet ved klinikken. Fra første mars 2009 har vi den glede og meddele at dr. Marius Barstad (CV) også begynner hos oss som likeverdig medeier og partner.

Fortsett å lese...

Lene Alexandra Øien og Aylar Lie

I den senere tid har vi fått mange spørsmål om hvorfor brystene til Lene Alexandra og Aylar ikke ser naturlige ut. Begge har som kjent fått operert inn silikonproteser (også kjent som silikonpupper). Det er ikke så enkelt å svare på dette uten å ha undersøkt verken Lene Alexandra eller Aylar. Men ut i fra bilder som ligger på nettet har vi visse "teorier". Noen har også spurt oss om de har mulighet for å få så store silikoninnlegg som Lene Alexandra og Aylar.

Fortsett å lese...
Side 1 av 1 1