fornebuklinikken-logo-web

Fjerne tatovering

Mange har en eller flere tatoveringer som de ikke ønsker å ha lengre, og ønsker å fjerne tatovering med laser. Fornebuklinikken er i den forbindelse stolte av å kunne presentere ALMA Harmony XL Pro Laser. Laseren er en Q-switch Nd:yag med 1064 nm laserhode som kan fjerne tatoveringer som har sorte, mørke blå, røde og grønne farger.


Fjerne tatovering - hvordan foregår det?

Laseren gjør at blekkpartiklene blir knust opp i mikroskopiske partikler, på denne måten kan kroppen selv kan absorbere og skille ut tatoveringsblekket. Kroppen klarer ikke å absorbere blekkpartiklene med en gang, så dette vil skje over en 2–3 ukers periode etter behandlingen. Det er derfor det tar tid før man ser effekten av en behandling. Å fjerne tatovering kan oppleves ubehagelig avhengig av hvor på kroppen tatveringen er plassert, men ikke direkte vondt.
 

Hvor lang tid tar det å fjerne tatovering?

Man må være klar over at det å fjerne tatovering tar tid, og det er ikke alltid hele tatoveringen forsvinner. I utgangspunktet kan det være vanskelig å beregne eksakt hvor mange behandlinger man trenger for å fjerne tatovering. Dette er avhengig av hvilke farger og hvor dypt tatoveringsblekket sitter. ​Det er ikke alle steder hvor det brukes godkjente farger til tatoveringer, og dermed kan det skapes en allergisk reaksjon når man skal fjerne tatoveringen. Hvor lang tid det totalt tar å fjerne tatovering med laser er avhenging av størrelsen på tatoveringen, hvor på kroppen tattoveringen er, og hvor lenge du har hatt den aktuelle tatoveringen. Noen tatoveringer er så store at vi ikke kan behandle hele tatoveringen i en behandling. I tillegg er eldre tatoveringer vanskeligere å fjerne enn nyere tatoveringer, fordi pigmentet i tattoveringen går dypere ned i huden over tid.
 

Fjerne tatovering - hvor lang tid bør det gå mellom hver behandling?

Når man skal fjerne tatovering med laser bør man vente ca. 6–8 uker mellom hver behandling.
 

Fjerne tatovering med laser - kontraindikasjoner


•          At man lett danner arr/keloider
•          Ved graviditet
•          Ved betydelig forstyrrelse i blodsirkulasjonen
•          Ved bruk av blodfortynnende medisiner
•          Ved sterk solpigmentert hud
•          Ved bruk av medisiner som gjør deg lysfølsom
•          Ved skader på hudoverflaten
•          Diabetes Mellitus
•          Epilepsi

 

Fjerne tatovering - forsiktighetsregler

Når man skal fjerne tatovering med laser er det svært viktig å unngå sol på det området man ønsker å behandle i 6 uker før, og 6 uker etter behandling. Unngå bruk av badstue den første uken etter behandling.

 

Fjerne tatovering - tiden etter

Etter behandling kan huden føles litt hoven og rød, og noen ganger kan man se små blodutredelser. Dette kan vedvare 2-6 dager og er ikke farlig. I sjeldne tilfeller kan det oppstå blemmer, disse bør i så fall behandles med sårsalve. det er viktig å ikke klø/plukke på eventuell skorpedannelse.
 

Fjerne tatovering - pris

Priser på å fjerne tatovering med laser finner du her.
 

Fjerne tatovering - hvordan komme i gang?

Dersom du ønsker en time for å fjerne tatovering med laser kan du bestille direkte her, eller du kan ring oss dersom du ønsker en samtale om å fjerne tatovering med laser. Vi ønsker alle våre nye og eksisterende kunder velkommen.

Fjerne tatovering, generell informasjon
Her finner du generell informasjon om hvordan du skal forholde deg før og etter laserbehandlinger / fjerne tatovering med laser.
 

kontakt-fornebuklinikken-julie-svenneby
LURER DU PÅ NOE?
Ta kontakt med oss
67 11 54 20
info@fornebuklinikken.no
Bestill en uforpliktende konsultasjon
GÅ TIL BESTILLING
Vanlige spørsmål
Vår garanti
Hvorfor velge oss
Før og etter operasjon
Prisliste