fornebuklinikken-logo-web

Kremprogram

Bruk av effektive hudpleieprodukter kan være en viktig del av et totalt behandlingsprogram, og vil kunne bidra til bedre effekt av både peeling og laserbehandling.
IMG_0564


Pharmaskincare® 

Pharmaskincare® er et amerikansk selskap som har sin opprinnelse ved hudavdelingen på det anerkjente sykehuset Cedars Sinai i Los Angeles. Serien er basert på moderne bioteknologi og dermatologisk forskning.  Pharmaskincare har utviklet innovative produktformuleringer som er beriket med potente antioksidantformuleringer, plantestamceller, peptider m.m. i kombinasjon med aktive ingredienser og liposomebasert leveringssystemer. Produktene utvikles for å behandle alle aspekter av hudlidelser.
 

A- Peel

Bekjemper aldringsprosessen og solskadet hud, jevner ut hudtone, reduserer store porer, reduserer og motvirker akne, bedrer elastisitet og spenst, beskytter og normaliserer huden.
 

Botanica Vit

Fremmer en optimal hudhelse. Lar huden bade i en unik blanding av botaniske ekstrakter, plantestamceller, vitaminer og antioksidanter. Egner seg godt til alle hyddtyper.
 

Bio Regenere

Vekker huden til liv ved hjelp av en unik potent blanding av naturens kraftigste antioksidanter sammen med potente peptider for å støtte en optimal cellefunksjon. To luksuriøse produkter som er spekket med hudens favorittingredienser. Passer godt til alle huddtyper har god effekt på behandling av hud med Rocea. 
 

Acnecare

Adresserer årsakene til fet hud med akne ved å kombinere naturlige anti-irriterende og anti-inflammatoriske ingredienser. En sikker vinner mot acne hud.
 

Brightening

Program for fjerning av pigmentflekker, aldersflekker og fregner, samtidig som den er pleiende og hudfornyende. Programmet består av 5 produkter med dokumenterte ingredienser som hydrokinon, kojic syre og lakrisrot. 
 
kontakt-fornebuklinikken-julie-svenneby
LURER DU PÅ NOE?
Ta kontakt med Eva eller Julie 
67 11 54 22
info@fornebuklinikken.no
Bestill en uforpliktende konsultasjon
GÅ TIL BESTILLING


ZO Skin health

Dr. Obagi har i samarbeid med ZO Skin Health Inc utviklet et spekter av terapeutiske behandlinger.  De kan anvendes uavhengig av hudtilstand, alder, kjønn og etnisitet. Basert på den nyeste teknologien innen hudbehandling – bioteknologiske komplekser, stamcelle-komponenter fra planter og flerfunksjonelle leveringssystemer har disse produktene og protokollene blitt optimalisert for å dekke dine behov for god hudhelse.
 
Vanlige spørsmål
Vår garanti
Hvorfor velge oss
Prisliste