fornebuklinikken-logo-web

Black Carpet Treatment

 

Hva er en Black Carpet Treatment?

Black Carpet Treatment er en ansiktsbehandling som er utviklet av Elizabeth Arden Pro og består av en prosedyre bestående av flere sekvenser med rens, skrubb, kjemisk peeling og forskjellige ansiktsmasker. Den kjemiske peelingen inneholder en kombinasjon av melkesyre, mandelsyre og glycolsyre (AHA) samt salisylsyre (BHA). Det benyttes også både korrigerende serum og reparerende kremer.
 

Hvem passer Black Carpet Treatment egentlig for?

Fordi din behandler kan tilpasse prosedyren til den enkelte (varighet og valg av masker) passer Black Carpet Treatment for alle hudtyper. Behandlingen er meget behagelig og tar 1 time.
 

Hvilket resultat kan forventes etter en Black Carpet Treatment?

Behandlingen reduserer porer, fine linjer og gir jevn hudtone, og er derfor spesielt synlig dersom du har grov, solskadet eller uren hud. Fordi huden ikke blir rød og det ikke være synlig avflassing etterpå, kan man går rett på jobb eller i selskap samme dag, dette er en stor fordel for mange.
 

Hvor ofte kan Black Carpet Treatment gjøres?

Behandlingen kan tas enkeltstående, eller gjentas etter 6 uker.

Dersom ytterligere spørsmål ta gjerne kontakt med oss, våre erfarne kosmetiske sykepleiere ser frem til å høre ifra deg. Dersom du ønsker en time bestill via onlinebooking eller ring vårt sentralbord 67 11 54 20.

Velkommen til oss på Fornebuklinikken vi ser frem til å se deg.  
 
kontakt-fornebuklinikken-julie-svenneby
LURER DU PÅ NOE?
Ta kontakt med oss
67 11 54 20
info@fornebuklinikken.no
Bestill en uforpliktende konsultasjon
GÅ TIL BESTILLING
Vanlige spørsmål
Vår garanti
Hvorfor velge oss
Prisliste