Cookies

Behandling av personopplysninger
Fornebuklinikken samler inn personopplysninger fra deg når du registrerer din  kontaktinformasjon i interesseskjemaer o.l. på våre nettsider.

Fornebuklinikken samler inn personopplysninger og informasjon kun dersom det er relevant for din befatning med oss. Behandling av disse personopplysningene skjer i henhold til norsk personvernlovgivning, som har som formål å sikre dine opplysningers konfidensialitet, integritet, tilgjengelighet og kvalitet. Fornebuklinikken bruker kun ditt navn og andre personopplysninger i overensstemmelse med personopplysningsloven. Å beskyttelse dine private opplysninger er svært viktig for oss.  

Vi benytter kontaktinformasjon som telefonnummer eller e-post til å ta kontakt med deg som har bestilt time, stilt et spørsmål eller meldt interesse for å sette opp en konsultasjon med en av våre behandlere. Ved timebestilling på nett ber vi deg om å oppgi fødselsdato. Du kan trygt fylle inn dette og annen informasjon i bestillingsskjemaet. Dataene overføres i kryptert form og lagres i henhold til krav for informasjonssikkerhet på sensitive helseopplysninger. Du har rett til å få innsyn i informasjonen som er lagret om deg og du kan be om å få slettet informasjon.

Ønsker du å få innsyn i informasjonen vi har om deg eller har andre henvendelser knyttet til personvern ta kontakt her: 67 11 54 20.
 

"Cookie-paragrafen":

§ 2-7 b. Bruk av informasjonskapsler/cookies
«Lagring av opplysninger i brukers kommunikasjonsutstyr, eller å skaffe seg adgang til slike, er ikke tillatt uten at brukeren er informert om hvilke opplysninger som behandles, formålet med behandlingen, hvem som behandler opplysningene, og har samtykket til dette. Første punkt er ikke til hinder for teknisk lagring av eller adgang til opplysninger:
1. utelukkende for det formål å overføre kommunikasjon i et elektronisk kommunikasjonsnett 
2. som er nødvendig for å levere en informasjonssamfunnstjeneste etter brukerens uttrykkelige forespørsel.»
 

Bruk av informasjonskapsler («cookies»)

Fornebuklinikken anvender cookies for å forbedre din opplevelse når du besøker våre nettsider. Det betyr at du etterlater deg elektroniske spor ved bruk av denne nettsiden. Cookies brukes til trafikkmåling, optimering av sidens innhold og til å støtte opp om digital markedsføring. Når du benytter våre hjemmeside aksepterer du at vi benytter informasjonskapslene som beskrevet nedenfor, med mindre du har valgt å deaktivere cookies i din nettleser. Deaktiverer du, kan du oppleve at enkelte av sidene som krever cookies ikke kan vises korrekt.
 

Hva er en cookie?

En informasjonskapsel eller «cookie» er en liten, tekstfil som blir lagret på brukers datamaskin, smartphone eller tablet. Den gjør det mulig å gjenkjenne brukerens datamaskin og samle inn informasjon om hvilke sider og funksjoner brukerens nettleser besøker. Cookies er anonyme, inneholder ingen personlige opplysninger og kan derfor ikke identifisere deg, din datamaskin eller om datamaskinen brukes av én eller flere personer. Den kan heller ikke spre datavirus eller andre skadelige programmer.

Informasjonskapsler kan være sesjonsavhengige, det vil si at de slettes etter endt bruk når brukeren lukker nettleseren, eller de kan være faste og slettes ikke etter bruk. De faste informasjonskapslene vil bli lagret på ditt utstyr, og sletter seg selv etter en viss periode, men fornyes hver gang du besøker hjemmesiden vår.
 

Oversikt over våre cookies

Fornebuklinikkens cookies registrerer ingen personlige opplysninger, og all data er anonymt. Vi bruker følgende cookies på våre nettsider:
  • Egne cookies, slik at nettsidene våre fungerer best mulig for deg som bruker
  • Egne preferanse-cookies, slik at brukeren raskt kan navigere på sidene
  • Tredjepartscookies, dvs. cookies som plasseres av andre, som f.eks. Facebook til analyseformål av trafikk på sidene våre.Til markedsføring bruker vi:
  • Google Tag manager
  • Adwords
  • Retargeting – anonym tracking til målrettede annonser på tvers av nettsteder
  • Facebook cookies, når en besøkende på nettstedet er kommet via Facebook