Kremprogram

Bruk av effektive hudpleieprodukter kan være en viktig del av et totalt behandlingsprogram, og vil kunne bidra til bedre effekt av både peeling og laserbehandling. Fornebuklinikken er forhandler av den medisinske hudpleieserien Pharmaskincare®.

Pharmaskincare® er et amerikansk selskap som har sin opprinnelse ved hudavdelingen på det anerkjente sykehuset Cedars Sinai i Los Angeles. Serien er basert på moderne bioteknologi og dermatologisk forskning. Produktene utvikles for å behandle alle aspekter av hudlidelser, fra naturlige aldringsprosesser, UV-skader og miljørelatert stress, til akne, sensitivitet og rosacea.

Etter konsultasjon hos vår kosmetiske sykepleier vil du få et forslag til program for hjemmebehandling tilpasset din hudtype og ditt øvrige behandlingsprogram.

Før operasjonen

En grundig konsultasjon med en av våre plastikkirurger legger grunnlaget for valg av inngrep og operasjonsmetode. Her vil du få svar på alle dine spørsmål, og en omfattende gjennomgang av viktige aspekter ved forandringen du ønsker å få utført. Før selve behandlingen får du utfyllende skriftlig informasjon om hvilke forberedelser du skal gjøre.

Under operasjonen

Hos oss kommer pasientsikkerheten først. Våre plastikkirurger, anestesileger og spesialsykepleiere har derfor topp formell kompetanse i alle fagfelt. Alle våre operasjoner gjennomføres med meget lav risiko for komplikasjoner.

Etter operasjonen

Våre erfarne og omsorgsfulle intensivsykepleiere tar trygt hånd om deg når du våkner etter inngrepet. Før du reiser hjem får du nøyaktig skriftlig informasjon om hvordan du skal forholde deg den første tiden. Vi viser ansvar også etter din behandling, med kontroller og eventuelle justeringer av resultatet dersom det blir nødvendig.

Annen informasjon og lenker


Har du spørsmål eller er du fremdeles usikker >

Vi er her for å hjelpe deg. Ta gjerne kontakt med oss!

Bestill konsultasjon >

Ofte stilte spørsmål om dette tema

Det å bestemme seg for å gjøre en forandring er ofte knyttet til mye usikkerhet, og mange har flere spørsmål og bekymringer knyttet til dette. Er det smertefullt? Når kan jeg leve som normalt igjen? Hvordan skal jeg forholde meg etter inngrepet?

Ta kontakt med oss, vi er her for å hjelpe deg.

Bestill konsultasjon