Brystreduksjon på medisinsk grunnlag

Under operasjonen fjernes fettvev, en del av melkekjertlene og overflødig hud. Brystvortene løftes opp til normal høyde sammen med tilhørende del av kjertelen. Noen ganger gjøres også fettsuging samtidig. Det legges av og til inn noen små plastslanger (dren) i såret. Sårvæske og litt blod vil komme ut i drenet og ned på en liten flaske. Oppholdet i klinikken er 6 - 8 timer. Eventuelle dren fjernes etter 1 - 2 dager.

Les mer om brystreduksjon

Brystreduksjon på medisinsk grunnlag

Slik gjøres brystreduksjon

Brystreduksjon. Egnede bryster/pupper. Før en brystreduksjon må kirurgen beregne mengden vev som skal fjernes. Det er viktig at pasienten på forhånd uttrykker et klart ønske om fremtidig størrelse.
Før en brystoperasjon tegner kirurgen opp snittlinjene og beregner hvor høyt brystkjertelen skal løftes. Før en brystoperasjon tegner kirurgen opp snittlinjene og beregner hvor høyt brystkjertelen skal løftes.
Brystkjertelen med brystvorten som er forminsket, flyttes opp og sårene syes sammen. Brystkjertelen med brystvorten som er forminsket, flyttes opp og sårene sys sammen.
Brystreduksjon, resultat Målet er bryster av normal størrelse som du føler deg vel med.

Bestill en konsultasjonstime

Har du faglige spørsmål eller ønsker en individuell vurdering, er du velkommen til å bestille en uforpliktende konsultasjonstime hos en av våre erfarne plastikkirurger/karkirurger.