Våre implantater


Brystimplantat

Fornebuklinikken bruker Allergans Natrelle-implantat, som er de eneste håndlagede implantatene på markedet. Ett eneste implantat tar omtrent 12 dager å lage, og det utføres rundt 100 kvalitetstester. Natrelle-kolleksjonen består av både anatomiske, teksturerte og glatte, runde implantater. Alle har like god kvalitet, men de utseendemessige resultatene er ulike.

Hjemmeside til Natrelle - klikk her

Les mer om deres proteser på Natrelle sin hjemmeside ved å klikke her

Natrelle brystimplantat

Slik skiller Natrelle-implantatene seg fra andre brystimplantater på markedet:

Livstidsgaranti – Implantatene skal vare hele livet, og hvis noe skulle skje har man som pasient livstidsgaranti.

Et mykere resultat – Natrelle-implantatene er litt hardere enn andre implantater. Dette fører til at kapselbyggingen blir mykere, og resultatet er et mykere bryst. Andre implantater konsentrerer seg om å levere mykere implantater som skaper hardere kapsler, noe som fører til at resultatet er et hardere bryst.

Unik BIO-CELL-tekstur. I Natrelle-kolleksjonen finnes det både glatte og teksturerte implantater. På teksturerte implantater er ikke overflaten maskinelt behandlet, men håndlaget. Siden implantatene er håndlaget, er det teksturerte overflaten unik også for Natrelle. Teksturen kalles ”Biocell” og hjelper til med å gi implantatet god vevtilslutning, og til å holde implantatet på plass og reduserer faren for kapselkontraktur.

Sikker skallutforming - Et brystimplantat består av to komponenter, en volumskapende filler som består av silikon eller en saltvannsløsning, samt et skall som omgir filleren. INTRASHIEL er en skallutforming som består av flere lag med silikon av høy ytelse. Disse fungerer som en sikkerhetssperre for å hindre at silikongeléen beveger seg. Natrell-implantatets skall, INTRASHIEL, består av seks lag “silikonelastomer”, flere skall enn andre implantater på markedet.

Formstabile - Implantatene er også formstabile. Dette betyr at selv om man skulle skjære i et implantat, lekker det ingenting ut. Fordelen med dette er at man reduserer risikoen for rifter, rynker i huden (rippling) og at man har bedre kontroll på den endelige formen på brystet. Det får i tillegg raskt tilbake formen ved trykk.

Godkjent av FDA (U.S. Food and Drug Administration)- Allergans Natrelle-implantater er blant de få brystimplantatene på markedet som er godkjent av FDA, som regnes for å være verdens strengeste kontollinstans for å godkjenne medisinske produkter til bruk i menneskekroppen. Det å ha FDA-godkjenning kan anses som et kvalitetsstempel på at implantatene er av topp kvalitet, og at de har gjennomgått grundige kliniske og vitenskapelige tester.

Allergan Natrelle implantater
Stort utvalg - Natrelle finnes i over 500 ulike utforminger.

Fordelene med RUNDE Natrelle Inspira-implantat cvv

Fordelene med ANATOMISKE Natrelle-implantater

 


Fornebuklinikken.no