Lightbehandlinger


Hva er en lightbehandling?

Fornebuklinikken er ledende innen kosmetisk kirurgi. Nå tilbyr vi også såkalte "lightbehandlinger" som er et felles begrep på hudbehandlinger, hudfillere, botox m.m. (ikke kirurgiske kosmetiske behandlinger). 

Med moderne teknologi og erfarne doktorer kan vi tilby våre pasienter et unikt tilbud innen enkle behandlinger. Se her for priser!

Les litt rundt om de ulike behandlingene, og hvis det er noe du lurer på ta kontakt med oss!

Mulige behandlinger

Botox

Alderende hud og rynker skyldes flere faktorer. Botox reduserer sammentrekning av ansiktsmuskulaturen, og bidrar til at rynker glattes ut og at man får et yngre og friskere utseende. 

Les mer om botox

Hudfillere

Redusere rynkene? Fyldigere lepper? Finjustere ansiktsproporsjoner? Se litt yngre ut?

Uansett hvilken grunn du har, finnes det en skånsom måte å behandle huden med langtidsvirkende resultat. Hyaluronsyre er en IKKE-PERMANENT filler som erstatter hudens eget, og gir økt volum, utvisking linjer og furer. Vi benytter JUVEDERM ULTRA og VOLUMA for å oppnå de beste og mest naturlige resultater.

Les mer om hudfillere

Softlift

Softlift er en ikke-kirurgisk behandling for deg som har begynt å se de første aldringstegnene i ansiktet. Huden får redusert spenst og vitalitet, rynkene blir mer markerte og ansiktet mer dratt.

Softlift kombinerer bruk av Botox og Juvederm fillere av ulik tykkelse. Dette gjøres for å redusere rynker, fine linjer, samt gi ansiktet volum og dermed oppnå en generell foryngelse.

Les mer om softlift

Hudforbedrende behandling

Huden utsettes daglig for ytre  belastninger som sol og kulde som gir grove porer, ujevn pigmentering og furer og rynker i huden. Med alderen reduseres hudens bindevev og dette gir redusert volum, elastisitet og spenst.

Bruk av OBAGI NU-DERM med tilførsel av vitamin A syre og beskyttelse mot hudskade bidrar til sunnere hud med mindre rynker og jevnere pigmentering og et yngre utseende.

Les mer om hudforbedrende behandling


Fornebuklinikken.no